Vartijoiden 5 parasta koripallokenkää 2022! - Rehelliset palloilijat (2023)

Rakastatko koripallon pelaamista, mutta inhoat, että sinun on huolehdittava siitä, että kenkäsi hajoavat pelin aikana? Jos näin on, sinun on tarkistettavaparhaat koripallokengät vartijoillemarkkinoilla tänään. Olemme koonneet luettelon viidestä suurimmasta käytettävissä olevasta vaihtoehdosta, jotta voit valita täydellisen parin tarpeisiisi.

Etsitpä jotain, joka on kestävä ja kestää useita pelejä, tai jotain, joka tarjoaa erinomaisen pidon ja vakauden, me tarjoamme sinulle kaiken. Joten, mitä sinä odotat? Tutustu luetteloomme ja löydä täydellinen koripallokengät seuraavaan peliisi!

Mitä sinun tulee etsiä ostaessasi parhaita vartijoiden koripallokenkiä?

On erittäin tärkeää tietää, mitä etsiä koripallokenkiä ostettaessa, jos olet pistevartija. Olemme koonneet luettelon kuudesta tärkeimmästä asiasta, jotka sinun tulee ottaa huomioon ostoa tehdessäsi.

Ulkopohja

Kun ostat koripallokenkiä pistevartijalle, sinun tulee aina varmistaa, että ulkopohja pitää hyvin sekä puulattialla että ulkokentällä. Vaikka harjoittelet vain sisätiloissa, on tärkeää, että sinulla on kengät, jotka kestävät erilaisia ​​pintoja. Etsi ulkopohja, jossa on syvät kulutuspinnat ja hyvä pito.

Pito

Pito on erityisen tärkeää, jos pelaat ulkoliigassa, sillä pinta voi olla paljon liukkaampi kuin sisäkenttä. Hyvä pito auttaa sinua pitämään pallon hallinnassa ja tekemään nopeita liikkeitä.

Pehmustus

Kengän pehmuste on toinen hieno ominaisuus, joka on otettava huomioon katsottaessakoripallokengät vartijalleon pehmustava. Jos pelaat kovapuu- tai sementtilattialla, tarvitset hyvän pehmusteen, jotta jalat pysyvät mukavana koko pelin ajan.

Yläosa

Päällinen on Viimeinen asia, josta haluat huolehtia koripalloa pelatessasi, on kenkien hajoaminen. Jos pelaat kovapuukentillä, tarvitset hengittävän verkkokankaisen päällisen, joka pitää jalkasi viileinä. Jos pelaat ulkona, varmista, että päällisessä on vedenpitävä vuori, joka pitää sinut kuivana. Kannattaa myös etsiä kestävä elementti, joka auttaa kenkiäsi säilyttämään muotonsa ja rakenteensa.

Mukavuus

Pistevartijana etsi jotain, joka on mukava päällä, koska et halua kenkien hankaavan tai hankaavan jalkojasi vasten pelin aikana. Viimeinen asia, jonka haluat, on menettää keskittymisesi peliin, koska olet kipeänä. Paras tapa löytää mukavat kengät on kokeilla niitä itse.

Sopiva

Istuvuus on tärkeä, kun etsit parasta koripallokenkää pistesuojalle, koska haluat kengistäsi olevan kevyitä ja mukavia. Kaupassa ostoksia tehdessä on hyvä idea kokeilla paria eri paria, jotta näet, mikä niistä sopii parhaiten. Jos sinulla on mahdollisuus, puolen koon kasvattaminen on yleensä paras valinta, koska kenkien pitäisi venyä, kun käytät niitä lyhyen ajan.

5 parasta koripallokenkää vartijoiden tai pistevartijoiden kanssa

Puma Clyde All-Pro

Puma Clyde All-Pro on erinomainen koripallolenkkari vartijoille. Se tarjoaa erinomaisen kestävyyden, pysyen silti kevyenä ja helppokulkuisena. Ikään kuin se ei olisi tarpeeksi, ne näyttävät myös erittäin mukavilta. Löydät niitä useissa eri väreissä, joista jokainen näyttää vielä paremmalta kuin edellinen! Ei vain sitä, vaan voit myös valita joko kaksi tai kolme raitaa kengän kummallakin puolella.

Vartijoiden 5 parasta koripallokenkää 2022! - Rehelliset palloilijat (1)

Tarkista hinta Amazonista

Puma Clyde All-Pro on erittäin hyvin tehty lenkkari. Ne on rakennettu kestämään ja tarjoavat sinulle vuosien käytön. Lisäksi ne ovat vielä kevyempiä kuin useimmat muut markkinoilla olevat vaihtoehdot! He antavat sinulle varmasti tarvitsemasi edun, kun on aika pelata.

Ikään kuin tämä ei olisi tarpeeksi, nämä kengät tarjoavat sinulle myös erinomaisen pidon ja vakauden pelien aikana. Tämä tarkoittaa, että ne pysyvät kiinni jalkojesi päällä riippumatta siitä, millä pinnalla pelaat. Pelaatko siis tasaisella tai pölyisellä kentällä, pystyt aina tekemään täydellisen leikkauksen ja nousemaan täydelliseen laukaukseen.

Plussat

 • Erittäin kestävä
 • Kevyt ja ohjattava
 • Saatavana kahdella tai kolmella raidalla
 • Tarjoaa erinomaisen pidon ja vakauden

Haittoja

 • Hieman hintava
 • Ei niin paljon värivaihtoehtoja kuin muut markkinoiden kengät

Johtopäätös:

Jos etsit kestäviä ja kevyitä koripallokenkiä, jotka tarjoavat erinomaisen pidon ja vakauden, Puma Clyde All-Pro on loistava vaihtoehto. Ne voivat olla hieman kalliita verrattuna muihin markkinoiden kenkiin, mutta ne ovat myös yksi parhaista. Niitä on saatavana useissa eri väreissä, ja voit valita joko kahden tai kolmen raidan sivussa.

Tarkista hinta Amazonista

Nike Air Zoom BB NXT

Jos etsit erinomaista koripallokenkää, joka on suunniteltu erityisesti vartijoille, Nike Air Zoom BB NXT on loistava vaihtoehto. Ne sopivat täydellisesti ajamiseen tai tarkkojen leikkausten tekemiseen, ja ne pysyvät erittäin kevyinä koko pelin ajan. Lisäksi niissä on verkkopäällysteet, jotka tekevät niistä sekä hengittäviä että kestäviä.

Vartijoiden 5 parasta koripallokenkää 2022! - Rehelliset palloilijat (2)

Tarkista hinta Amazonista

Nike Air Zoom BB NXT:ssä on useita eri värivaihtoehtoja. Toisin kuin useimmat muut markkinoilla olevat kengät, jokaisella iteraatiolla on oma ainutlaatuinen ilmeensä. Voit valita kirkkaan punaisen, jossa on mustia aksentteja, tai eloisan sinisen värin harmaalla korostuksella. Riippumatta siitä, mikä on persoonallinen tyylisi, siihen on varmasti sopiva vaihtoehto!

Mitä tulee kestävyyteen, nämä ovat markkinoiden parhaita koripallokenkiä vartijoille. Ulkopohjassa on vohvelikuvioinen pito, joka antaa sinulle varmasti erinomaisen pidon riippumatta siitä, millä pinnalla pelaat. Lisäksi verkkopäällys varmistaa, että kengät kestävät vaativimmissakin peleissä.

Plussat

 • Saatavilla useissa eri väreissä
 • Ulkopohjassa on vohvelikuvioinen pito
 • Erittäin kevyt ja hengittävä
 • Täydellinen vartijoille

Haittoja

 • Ei niin paljon värivaihtoehtoja kuin muut markkinoiden kengät

Johtopäätös:

Jos etsit erinomaisia ​​koripallokenkiä, jotka on suunniteltu erityisesti vartijoille, Nike Air Zoom BB NXT on loistava vaihtoehto. Niitä on saatavana useissa eri väreissä, ne ovat erittäin kevyitä ja hengittäviä, ja niissä on verkkopäällysteet, jotka tekevät niistä kestäviä. Nike KD Trey 5 VI

Tarkista hinta Amazonista

Under Armour Miesten Curry 7 -koripallokenkä

Toinen loistava vaihtoehto vartijoille on Under Armour Men’s Curry 7 -koripallokenkä. Niissä on useita eri värivaihtoehtoja, joten on helppo löytää täydellinen pari tyyliisi. Lisäksi ne tarjoavat erinomaisen kestävyyden ja pidon, minkä ansiosta voit tehdä nopeita leikkauksia ja nopeita liikkeitä kentällä helposti.

Vartijoiden 5 parasta koripallokenkää 2022! - Rehelliset palloilijat (3)

Tarkista hinta Amazonista

Under Armour Miesten Curry 7 -koripallokenkä on erittäin hyvin valmistettu. Ne on rakennettu kestämään ja tarjoavat sinulle vuosien käytön. Lisäksi ne ovat vielä kevyempiä kuin useimmat muut markkinoilla olevat vaihtoehdot! He antavat sinulle varmasti tarvitsemasi edun, kun on aika pelata.

Ikään kuin tämä ei olisi tarpeeksi, nämä kengät tarjoavat sinulle myös erinomaisen pidon ja vakauden pelien aikana. Tämä tarkoittaa, että ne pysyvät kiinni jalkojesi päällä riippumatta siitä, millä pinnalla pelaat. Pelaatko siis tasaisella tai pölyisellä kentällä, pystyt aina tekemään täydellisen leikkauksen ja nousemaan täydelliseen laukaukseen.

Plussat

 • Erittäin kestävä
 • Kevyt ja ohjattava
 • Saatavana kahdella tai kolmella raidalla
 • Tarjoaa erinomaisen pidon ja vakauden

Haittoja

 • Hieman hintava
 • Ei niin paljon värivaihtoehtoja kuin muut markkinoiden kengät

Johtopäätös:

Jos etsit kestäviä ja kevyitä koripallokenkiä, jotka tarjoavat erinomaisen pidon ja vakauden, Puma Clyde All-Pro on loistava vaihtoehto. Niitä on saatavana useissa eri väreissä, ja voit valita joko kahden tai kolmen raidan sivussa. Puma Clyde Court -kenkä

Tarkista hinta Amazonista

Adidas Mens D.O.N. Ongelma #2

Jos etsit edullista ja tyylikästä koripallokenkää, adidas Men’s D.O.N. Numero 2 Koripallokenkä on loistava vaihtoehto. Niitä on saatavana useissa eri väreissä, ja voit valita joko kahden tai kolmen raidan sivussa.

Vartijoiden 5 parasta koripallokenkää 2022! - Rehelliset palloilijat (4)

Tarkista hinta Amazonista

Adidaksen miesten D.O.N. Numero 2 Koripallokenkä on valmistettu erityisesti vartijoille ja vartijoille. Niissä on kevyt muotoilu, jonka avulla voit tehdä nopeita leikkauksia kentällä menettämättä jalansijaasi tai pelin nopeutta.

Pito on avainasemassa urheilujalkineissa, minkä vuoksi ne tarjoavat erinomaisen pidon lähes kaikilla pinnoilla. Kuminen ulkopohja varmistaa, että sinulla on aina peliin tarvittava veto. Lisäksi kalanruotokuvio on täydellinen nopeiden liikkeiden tekemiseen mihin tahansa suuntaan.

Plussat

 • Edullinen
 • Tyylikäs
 • Kevyt ja ohjattava
 • Erinomainen pito kaikilla pinnoilla

Haittoja

Ei niin paljon värivaihtoehtoja kuin muut markkinoiden kengät

Johtopäätös:

Adidaksen miesten D.O.N. Numero 2 Koripallokenkä on loistava vaihtoehto kaikille, jotka etsivät edullisia ja tyylikkäitä koripallokenkiä. Niitä on saatavana useissa eri väreissä, ja niissä on kevyt ja helppokäyttöinen muotoilu, ja niillä on erinomainen pito kaikilla pinnoilla. Joten riippumatta siitä, missä pelaat, sinulla on aina tarvitsemasi vakaus ja pito.

Tarkista hinta Amazonista

Niken miesten Kobe Mamba Focus -koripallokenkä

Nike Miesten Kobe Mamba Focus -koripallokenkä on loistava kenkä vartijoille. Kengän muotoilu on tehty auttamaan sinua tekemään nopean leikkauksen tai nopean liikkeen kentällä ilman huolta jalansijan tai nopeuden menettämisestä pelissä. Lisäksi niitä on saatavana useissa eri väreissä, joten voit valita joko kahdesta tai kolmesta sivusta löytyvän raidan välillä.

Vartijoiden 5 parasta koripallokenkää 2022! - Rehelliset palloilijat (5)

Tarkista hinta Amazonista

Nike Miesten Kobe Mamba Focus -koripallokenkä on erittäin kevyt ja helpottaa liikkumista nopeasti kentällä säilyttäen silti nopeuden. Kuminen ulkopohja varmistaa erinomaisen pidon kaikilla pinnoilla, kun taas kalanruotokuvio mahdollistaa nopean liikkeen mihin tahansa suuntaan.

Nike Miesten Kobe Mamba Focus -koripallokengässä on matala yläosa, joka tarjoaa upean ulkonäön ja istuvuuden kaikille kevyitä ja tyylikkäitä kenkiä etsiville. Niissä on hengittävät verkkopaneelit, jotka varmistavat, että jalat eivät ylikuumene pelatessasi, sekä mahdollisuus joko kaksi tai kolme raitaa sivussa.

Plussat

 • Erittäin kevyt ja ohjattava
 • Saatavana kahdella tai kolmella raidalla
 • Tarjoaa erinomaisen pidon ja vakauden

Haittoja

 • Hieman hintava

Johtopäätös:

Nike Miesten Kobe Mamba Focus -koripallokenkä on loistava vaihtoehto kaikille, jotka etsivät kevyitä ja ohjattavia koripallokenkiä. Niitä on saatavana useissa eri väreissä, ja voit valita joko kahden tai kolmen raidan sivussa. Niissä on myös erinomainen pito ja vakaus kaikilla pinnoilla, sekä alemman yläosan muotoilu niille, jotka etsivät upeaa ulkoasua ja istuvuutta.

Tarkista hinta Amazonista

Johtopäätös

Kun etsit parhaita koripallokenkiä vartijoille ja vartijoille, on tärkeää ottaa huomioon sellaiset tekijät kuin paino, pito, vakaus ja ohjattavuus. TheNiken miesten Kobe Mamba Focus -koripallokenkäon loistava vaihtoehto kaikille, jotka etsivät kevyitä, tyylikkäitä koripallokenkiä, jotka tarjoavat erinomaisen pidon ja vakauden. TheAdidaksen miesten D.O.N. Ongelma #2Koripallokenkä on myös loistava vaihtoehto, sillä siinä on kevyt muotoilu, useita värivaihtoehtoja ja erinomainen pito kaikilla pinnoilla. Joten, riippumatta tarpeistasi, löydät varmasti loistavan vaihtoehdon näiden kahden kengän joukosta.

Vartijoiden 5 parasta koripallokenkää 2022! - Rehelliset palloilijat (6)

Tatum

Olen erittäin intohimoinen koripalloon. Kasvoin koripalloa pelaten lapsuudesta asti. Osana elämääni olen alkanut kirjoittaa kaikesta koripallosta.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Terrell Hackett

Last Updated: 08/08/2023

Views: 6409

Rating: 4.1 / 5 (72 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Terrell Hackett

Birthday: 1992-03-17

Address: Suite 453 459 Gibson Squares, East Adriane, AK 71925-5692

Phone: +21811810803470

Job: Chief Representative

Hobby: Board games, Rock climbing, Ghost hunting, Origami, Kabaddi, Mushroom hunting, Gaming

Introduction: My name is Terrell Hackett, I am a gleaming, brainy, courageous, helpful, healthy, cooperative, graceful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.