Saksan lyhytkarvaiset pennut Georgiassa: 5 parasta kasvattajaa! (2023) - We Love Doodles (2023)

Saksan lyhytkarvaiset pennut Georgiassa: 5 parasta kasvattajaa! (2023) - We Love Doodles (1)

Kasvattajien löytäminenSaksan lyhytkarvaisen pointerin pentujaGeorgiassa voi olla vaikeaa, joten olemme koonneet tämän oppaan auttaaksemme sinua löytämään parhaat kasvattajat. Tulevat lemmikkieläinten omistajat ovat iloisia saadessaan tietää useita hyvämaineisia kasvattajia alueella.

Ennen kuin vierität tätä luetteloa kasvattajista, joilla on myytävänä saksalaisia ​​lyhytkarvaisia ​​pentuja Georgiassa, voit tutustua näihin muihin We Love Doodles -tiimimme suosituksiin:Husky-pentuja myytävänä Georgiassa jaShiba Inus Myytävänä Georgiassa.

Sisällysluettelo

Saksan lyhytkarvaisten osoittimien kasvattajat Georgiassa

Saksan lyhytkarvaiset pennut Georgiassa: 5 parasta kasvattajaa! (2023) - We Love Doodles (2)

Saksalaiset lyhytkarvat ovat täydellinen kumppani perheelle, joka etsii hyvää tasapainoa koon ja älykkyyden suhteen. Tämä alla oleva luettelo auttaa sinua päättämään, kenen kasvattajan puoleen sinun kannattaa mennä adoptoidessasi sellaisen Georgiassa.

Saksan lyhytkarvaisten osoittimien tuotesuositukset:Parhaat e-pannat suurille koirille ja Parhaat GPS-kaulapannat ilman kuukausimaksuja.

1. Kaikki amerikkalaiset osoittimet

Saksan lyhytkarvaiset pennut Georgiassa: 5 parasta kasvattajaa! (2023) - We Love Doodles (3)

Kaikkien amerikkalaisten osoittimien tavoitteena on kasvattaa korkealaatuisimpia saksalaisia ​​lyhytkarvaisia ​​osoittimia Georgiassa. Vaikka he keskittyvät rodun ensiluokkaisiin metsästysnäkökohtiin, he keskittyvät aina siihen, että he ovat täydellinen perhekoira ennen kaikkea.

Jotkut muut asiat, joihin All American Pointers keskittyvät, ovat:

 • Hyvä henkinen tasapaino
 • Ihanteellinen koko
 • Luurakenne
 • Suuret päät, jotta ne voivat pysyä pelloilla pitkiä aikoja

All American Pointers on asiakaspalvelusta ja heidän suhteestaan ​​asiakkaisiinsa. Jos haluat saksalaisen lyhytkarvaisen osoittimen All American Pointersilta, sinulla on 12 tunnin ikkuna klo 9.00–21.00. Kaikki amerikkalaiset osoittimet tarjoavat 100 %:n takuun pentujen terveysvikoja, sairauksia tai infektioita vastaan, kun adoptoit ne.

He toteavat myös, että heidän työsuhteensa asiakkaidensa kanssa ei lopu yhtäkkiä ostoksen tekemisen jälkeen. Saksan lyhytkarvainen osoittaja saa kaikki tarvittavat rokotukset ja madot ennen sen poimimista. Kun pentu on käsissäsi, sinun on jatkettava tarvittavia tehosterokotteita, matorokotuksia ja rokotuksia.

Kun hankit saksan lyhytkarvaisen sukkakärjesi All American Pointersilta, voit levätä hieman helpommin yöllä tietäen, että se on peräisin hyvämaineelta kasvattajalta, joka välittää koiriensa terveydestä. Terveyteen liittyvien ongelmien 100 % takuun lisäksi saat myös 1 vuoden geneettisen takuun.

Kaikki American Pointers -tiedot

2. Canis Magnus -kennelit

Saksan lyhytkarvaiset pennut Georgiassa: 5 parasta kasvattajaa! (2023) - We Love Doodles (4)

Canis Magnus Kennelit ovat olleet jalostusalalla yli 25 vuotta. Aluksi he aloittivat vain saksalaisilla lyhytkarvaisilla osoitteilla, ja sitten he alkoivat kokeilla muita rotuja, kuten Bloodhoundia, useiden vuosien jälkeen. Heistä on tullut erittäin hyvämaineinen kasvattaja Georgian alueella, ja heillä on yksi parhaista jalostusmahdollisuuksista.

Canis Magnus Kennels on kasvattaja, joka on tunnustettu kaikkialla maailmassa. He keskittyvät kasvattamaan koirissaan erityisiä metsästystaitoja, mutta he haluavat myös omistajilta loistavan seuralaisen rinnalleen. Heidän rotujaan on käytetty tukikoirina ja poliisin avustajina.

Jos päätät hankkia saksalaisen lyhytkarvaisen osoittimen Canis Magnus Kennelsiltä, ​​saat älykkään, terveen ja kurinalaisen koiran. Saat myös koiran, jolla on sopiva luonne ja taipumus kotiin tuotavaksi perheellesi.

Tämä johtuu siitä, että Canis Magnus Kennels keskittyy myös pentujensa sosialisointiin. AKC tunnustaa tämän kennelin esimerkkinä siitä, kuinka muiden kennelien tulisi hoitaa omaansa. He lataavat kuvia uusista roduistaan ​​verkkosivustolleen, jotta potentiaaliset asiakkaat voivat nähdä, mitä he saavat ennen kuin he tulevat käymään henkilökohtaisesti.

Canis Magnus Kennels kertoo ylpeänä, että heidän saksalaisista lyhytkarvaisista roduistaan ​​ja muista roduistaan ​​on tullut jonkin verran maailmanlaajuinen sensaatio. Näet heidät aikakauslehtien kansissa, verkkosivustojen aloitussivuilla ja istuvat omistajiensa kanssa kuorma-autoissa. Löydät ne sairaalassa, poliisiasemalla ja paikallisessa rautakaupassasi.

Canis Magnus -kennelien tiedot

 • Verkkosivusto: Canis Magnus -kennelit
 • Osoite/sijainti:4325 Whippoorwill Rd. Gillsville, GA 30543
 • Puhelinnumero: (678) 316-2858
 • Sähköposti: info@cmkga.com

3. Walker's Farm & Kennel

Saksan lyhytkarvaiset pennut Georgiassa: 5 parasta kasvattajaa! (2023) - We Love Doodles (5)

Walker’s Farm & Kennel -rodut keskittyvät vahvasti saksalaisten lyhytkarvaisten osoittimien jalostukseen. Näiden koirien jalostuksen lisäksi he tarjoavat myös asekoirien koulutusta. He ovat kasvattaneet näitä koiria useiden vuosien ajan, ja ne on tunnustettu AKC-palkinnoksi ansiokkaalle koirankasvattajalle. Jokaisella pentueella, jonka he kasvattavat, heidän tavoitteenaan on jatkuva parantaminen.

Vuosien varrella he ovat kasvattaneet, kilpailleet ja kouluttaneet saksalaisia ​​lyhytkarvaisia ​​osoittimia. Kun hankit yhden näistä koirista Walker's Farm & Kennelistä, sinun ei tarvitse huolehtia epämiellyttävän luonteen omaavasta koirasta.

Saksan lyhytkarvaiset pennut kasvavat kotonaan, ja se on hyvä tapa opettaa heille sosiaalistamistaitoja ja kasvattaa vahvempaa suhdetta ympärillään oleviin ihmisiin. Walker's Farm & Kennel ilmoittaa, että saat korkealaatuisen saksalaisen lyhytkarvaisen osoittimen, joka on urheilullinen, älykäs, terve ja loistava kumppani. Walker's Farm & Kennel huomauttaa, että sinun ei tarvitse rekisteröityä heille rajoitetusti.

He myös tarkentavat, että kaikilla heidän pennuilla on:

 • Heidän häntänsä oli telakoitu
 • Madotettu
 • On rokotettu

Hyvämaineisen kasvattajan merkki, joka välittää kodista, jossa heidän pentunsa tulevat olemaan. Walker’s Farm & Kennel haluaa myydä vain vastuullisille lemmikkieläinten omistajille, ja he ehdottavat, että ihmiset katsoisivat AKC:n sivua etukäteen. He haluavat saada päivityksiä silloin tällöin ihmisille, joille he ovat myyneet saksalaisia ​​lyhytkarvaisia ​​osoittimia.

Walkers Farm & Kennel -tiedot

 • Verkkosivusto: Walkers Farm & Kennel
 • Osoite/sijainti:1057 Floyd Rd, Forsyth, GA 31029
 • Puhelinnumero: (770) 655-8319

4. Osoita tyhjät kennelit

Saksan lyhytkarvaiset pennut Georgiassa: 5 parasta kasvattajaa! (2023) - We Love Doodles (6)

Point Blank Kennels on perheomisteinen ja kasvattaja Georgian koillisosassa. He ovat AKC-rekisteröityjä ja toimineet alalla jo useita vuosia. Heillä on tontilla yhteensä 4 erilaista koiravuotta, jotka kaikki on aidattu ja tarjoavat koirille riittävän varjon. Kenneleissä on myös valot ja tuulettimet koirien viihtyisyyden varmistamiseksi. Heidän sisäkoirakennelinsä tarjoaa riittävän lämmityksen ja ilmastoinnin ilmastosta riippuen.

Heidän sisätiloissa olevaa koirankennelia käytetään synnytysosastona. Vieraillessasi Point Blank -kenneleissä ja nähdessäsi kuinka huolellisia ja organisoituja ne ovat jalostuskäytännöissään, saat välittömän tunteen ammattimaisuudesta heidän tekemisensä takana. Jos etsit saksalaisia ​​lyhytkarvaisia ​​pentuja myyntiin Georgiassa, et tule pettymään valitsemalla Point Blank Kennelit.

Point Blank kennelien tiedot

 • Verkkosivusto: Point Blank Kennelit
 • Osoite/sijainti:Koillis Georgia
 • Puhelinnumero: (404) 202-4922
 • Sähköposti: jls4497@gmail.com

5. Oak Run -kennelit

Saksan lyhytkarvaiset pennut Georgiassa: 5 parasta kasvattajaa! (2023) - We Love Doodles (7)

Viimeinen parhaiden saksalaisten lyhytkarvaisten kasvattajien listalla Georgiassa on “Oak Run -kennelit.” Oak Run Kennels on toinen perheomisteinen ja toiminut saksalaisten lyhytkarvaisten osoittimien kasvattaja Georgiassa. Ne ovat aktiivisesti kasvattaneet saksalaisia ​​lyhytkarvaisia ​​osoittimia viimeiset 20 vuotta, ja ne ovat täydellisiä metsästyskavereita.

Oak Run Kennels seisoo verilinjojensa takana.Sen lisäksi, että ne kasvatetaan upeiksi metsästyskoiriksi, ne sopivat myös täydellisesti koko perheelle. Ne ovat helliä ja rakastavia koiria, jotka ovat mahtavia kumppaneita jokaiselle perheenjäsenelle.

Jotkut heidän kasvattamistaan ​​koirista ovat taitaneet havaitsemaan pommeja poliisiasemille. Oak Run Kennelsin tavoitteena on tuottaa saksalaisia ​​lyhytkarvaisia ​​osoittimia, jotka ovat hyviä kaikilla metsästyksen osa-alueilla. Sinun ei koskaan tarvitse huolehtia siitä, että koirasi väsyy päivän aikana.

Oak Run -kennelien tiedot

 • Verkkosivusto: Oak Run -kennelit
 • Osoite/sijainti:Kaakkois Georgia
 • Sähköposti: Oakrunkennels@aol.com

Saksalaisen lyhytkarvan kasvattajan valinta Georgiassa

Saksan lyhytkarvaiset pennut Georgiassa: 5 parasta kasvattajaa! (2023) - We Love Doodles (8)

Kasvattaja on valmis käyttämään aikaa ja rahaa, joka tarvitaan saksalaisten lyhytkarvaisten osoittimien vastuulliseen kasvattamiseen. Vastuulliset, välittävät saksalaisten lyhytkarvaisten osoittimien kasvattajat ovat ainoa varma tapa saada terve, hyvin sopeutunut pentu.

Hyvällä kasvattajalla on laaja tietämys rodusta ja intohimo koiriaan kohtaan. Tämän intohimon pitäisi näkyä kaikessa, mitä he tekevät. He ovat kiinnostuneita siitä, kuinka aiot kasvattaa pentua, ja haluavat tietää, kuinka he voivat auttaa sinua menestymään uuden lemmikkisi kanssa.

Hyvän kasvattajan tulee olla valmis antamaan referenssejä aiemmilta ostajilta ja eläinlääkärikontakteilta. Hyvästä kasvattajasta voi tulla mentori, kun opit rodusta, koulutuksesta, terveysongelmista ja GSP:n asianmukaisesta hoidosta!

Älä odota kasvattajan ottavan rahasi ja luovuttavan aSaksan lyhytkarvainen osoitinilman kysymyksiä tai välittämättä koiran hyvinvoinnista. Hyvä kasvattaja haluaa varmistaa, että pennut päätyvät koteihin, joissa ne viihtyvät ja ovat rakastettuja koko elämän.

Johtopäätös "Saksan lyhytkarvaisille pointer-pennuille Georgiassa"

Saksan lyhytkarvaiset pennut Georgiassa: 5 parasta kasvattajaa! (2023) - We Love Doodles (9)

Jos olet ihastunut tähän rotuun, onnittelut – sinulla on uusi paras ystävä, joka on rinnallasi päivästä toiseen. Varmista vain, että olet valmis sitoutumiseen ja olet valmis tekemään kaikkesi pitääksesi koirastasi hyvää huolta, niin olet iloinen vuosien ajan.

Näistä artikkeleista löydät lisää oppaita, jotka ovat samankaltaisia ​​kuin tämä luettelo kasvattajista, joilla on myytävänä saksalaisia ​​lyhytkarvaisia ​​​​pointer-pentuja Georgiassa:

 • Pennsylvanian parhaat pointer-kasvattajat
 • New Yorkin parhaat pointer-kasvattajat
 • Pohjois-Carolinan parhaat pointer-kasvattajat

Jos pidit tästä oppaasta tässä luettelossa kasvattajista, joilla on myytävänä saksalaisia ​​lyhytkarvaisia ​​pentuja Georgiassa, kannattaa ehkä katsoa "Saksan lyhytkarvaiset osoittimet – sopiiko se sinulle"video alla:

Saksan lyhytkarvaiset pennut Georgiassa: 5 parasta kasvattajaa! (2023) - We Love Doodles (10)

Garrett Yamasaki

Garrett rakastaa eläimiä ja on kaikkien Doodle-koirarotujen suuri puolestapuhuja. Hän omistaa oman Goldendoodlen nimeltä Kona. Lisäksi hän toimii vapaaehtoisena Silicon Valleyn Humane Societyssä, jossa hän kasvattaa koiria ja auttaa eläimiä. Garrett kirjoittaa mielellään Doodlesta ja uskoo, että koirat voivat opettaa ihmisille enemmän elämään kuin ihmiset voivat opettaa koiralle.

Miksi Trust We Love Doodleihin?

We Love Doodlesissa olemme kirjoittajia, eläinlääkäreitä ja koiranpentukouluttajia, jotka rakastavat koiria. Pätevien asiantuntijoiden tiimimme tutkii ja tarjoaa luotettavaa tietoa monenlaisista koiraaiheista. Arvostelumme perustuvat asiakaspalautteeseen, käytännön testaukseen ja syvälliseen analyysiin. Olemme täysin avoimia ja rehellisiä koiranomistajayhteisöllemme ja tuleville omistajillemme.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Stevie Stamm

Last Updated: 27/09/2023

Views: 6225

Rating: 5 / 5 (60 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Stevie Stamm

Birthday: 1996-06-22

Address: Apt. 419 4200 Sipes Estate, East Delmerview, WY 05617

Phone: +342332224300

Job: Future Advertising Analyst

Hobby: Leather crafting, Puzzles, Leather crafting, scrapbook, Urban exploration, Cabaret, Skateboarding

Introduction: My name is Stevie Stamm, I am a colorful, sparkling, splendid, vast, open, hilarious, tender person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.