Puerto Penasco "Rocky Point" Mexico Ultimate -opas: (valokuvilla!) (2023)

Puerto Penasco, pieni helmi merenrantaretriitistä, sijaitsee erinomaisella paikalla Cortezin merellä (alias Kalifornianlahdella). Se ihastuttaa sinut kirkkaalla sinisellä vedellä ja hiekkarannoilla, jotka ulottuvat viehättävästi lahdella.

Se sijaitsee kaukana pohjoisessa Senoran alueella Meksikossa, lähellä Arizonan ja Kalifornian rajoja, joissa he usein kutsuvat sitä "Rocky Pointiksi". Sen ajettavuus Yhdysvalloista tekee siitä loistavan meksikolaisen pakopaikan niille, jotka eivät halua lentää. Tule rentoutumaan, nauttimaan ja maistamaan aitoa Meksikoa tropiikissa!

Täydellisessä Puerto Penascon vierailijaoppaassani käsittelen kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää, kun suunnittelet lomaasi Meksikoon

MUTTA… Minun pitäisi varoittaa, että kun saavut, saatat olla vaikea lähteä tästä täydellisestä pienestä paratiisista. Joka kerta huomasimme yrittävämme selvittää, kuinka voisimme pidentää oleskeluamme!

Sisällysluettelo

Miksi sinun pitäisi vierailla Puerto Penascossa

Sijainti

Koska se sijaitsee korkealla lahden huipulla, ne ovat suojassa ankarilta virroilta, jotka pyrkivät huuhtomaan roskat merestä. Joten… ei likaa vedessä! Puerto Penasco sijaitsee myös ajomatkan päässä Yhdysvalloista… iso bonus!

toimintaa

Täältä löytyy jokaiselle jotakin! Koska siellä on niin laaja valikoima aktiviteetteja, Puerto Penasco tekee täydellisen matkan perheille, pariskunnille, tyttöjen, kaverien matkoille ja ryhmämatkoille!

sää

Lauhkean ilmastonsa ansiosta voit vierailla ympäri vuoden. Kerron seuraavassa osiossa parhaat vierailuajat.

hinnat

Majoitushinnat ovat melko miellyttäviä taskukirjaan ja ruoka on kohtuullinen. Verrattuna muihin paikkoihin, jotka sijaitsevat suoraan rannalla, ja uskon, että tulet iloisesti yllättymään.

ihmiset

Huomasin, että ihmiset olivat erittäin ystävällisiä ja avuliaita.

ruoka

tuoretta maukasta ruokaa… mahtavaa!

Mielestäni ensimmäinen syy vierailla Puerto Penascossa…

VESI!!!

Pieni vastarinta… syy miksi tulin… vesi!!!! Etsimme rantalomaa kirkkaalla kylpyammeen kaltaisella vedellä, jossa voisimme yöpyä aivan rannalla. Löysimme sen! Vesi oli upean sinisen sävyinen ja täydellinen lämpötila. Katso itse!

Puerto Penasco "Rocky Point" Mexico Ultimate -opas: (valokuvilla!) (1)

Milloin on paras aika vierailla Puerto Penascossa?

Vierailumme on rajoittunut toukokuun lopulle ja rehellisesti sanottuna se näyttää täydelliseltä aika mennä. Huolimatta vierailusta muistopäivän (loma) viikonloppuisin, väkijoukkoja ei ollut ollenkaan huono (tämä tuli ihmiseltä, joka halveksii väkijoukkoja!) Sää ja veden lämpötila olivat aivan täydelliset! Tänä vuodenaikana sinulla on todennäköisesti aurinkoisia päiviä, kirkasta sinistä vettä, täydelliset lämpötilat ja alhainen kosteus ilman sateen todennäköisyyttä. TÄYDELLINEN!

Paras aika vesiurheilulle:

"...alkaentoukokuun lopullatokesäkuun lopullaja alkaensyyskuun lopullatolokakuun puolivälissä.” –weatherspark.com

(Video) 10 REASONS WHY PEOPLE LOVE PUERTO PENASCO MEXICO

Paras aika yleiseen ulkoiluun:

“…maaliskuun puolivälistä kesäkuun puoliväliin” –Weatherspark.com

Onko Puerto Penasco tungosta?

Huomaatko, että kuvista puuttuu jotain? Entä väkijoukot? Nämä otettiin jälleen muistopäivän viikonloppuna, jolloin odotti tungosta rantaa. Kuulemma kevätloman aikana voi tulla tungosta, mutta muuten, jos etsit rantalomaa ilman väkijoukkoja, mahdollisuudet ovat erittäin hyvät!

Meidän suosikkikohteet Puerto Peñascossa

Mietitkö mitä tehdä Puerto Peñascossa? Tekemistä on paljon, mutta tässä on muutamia suosikkejamme:

#1 Rentoudu uima-altaan äärellä tai jommallakummalla rannalla.

Minkä huoneistokompleksin valitsetkin, on todennäköistä, että ranta ja uima-allas ovat vain muutaman askeleen päässä toisistaan!

Puerto Penasco "Rocky Point" Mexico Ultimate -opas: (valokuvilla!) (2)

# 2 Nauti hedelmäisiä juomia rannalla

Rannalla sijaitsevat pienet osastot myyvät kylmiä juomia, jotka on valmistettu suoraan edessäsi tuoreista hedelmistä! Kokeile ananaksessa tarjoiltua Pina Coladaa (siellä on kokonainen ananas! ylivuoto tarjoillaan erillisessä kupissa) tai kokonaisesta mangosta valmistettua pakastemangojuomaa! Herkullinen!

Puerto Penasco "Rocky Point" Mexico Ultimate -opas: (valokuvilla!) (3)

# 3 Hanki hieronta suoraan rannalla!

Rannalla on naisia, joiden hierontapöytiä on pystytetty aurinkovarjojen alle. Hinnat ovat naurettavan edullisia verrattuna siihen, mitä normaalisti maksan kotona. Teemme useita per käynti… hei, kukapa ei pidä hyvästä hieronnasta ja kuinka usein sinulla on mahdollisuus saada sellainen RANNALTA?!

Puerto Penasco "Rocky Point" Mexico Ultimate -opas: (valokuvilla!) (4)

#4 tee pitkiä kävelylenkkejä rannalla

Muista ottaa vesikengät mukaan, koska sen kauniin veden alla on paljon kiviä ja korallia ("Rocky" Point!)

Puerto Penasco "Rocky Point" Mexico Ultimate -opas: (valokuvilla!) (5)

# 5 Banaaniveneretkiä

Banaaniveneiden kuljettajat vetävät sinut edestakaisin pitkin rantaa, saavat sinut nauramaan hysteerisesti ja jättävät sinulle märkän mutta iloisen sotkun. Mikä jännitys! Luulin, että tämän toiminnan hinnat olivat hieman korkeat, mutta se on hauskaa, ja sitä varten olet täällä!Tässä on luettelo Puerto Peñascon banaaniveneiden toimijoista,mutta voit vain saada kyydin useimmissa paikoissa rannalla.

Puerto Penasco "Rocky Point" Mexico Ultimate -opas: (valokuvilla!) (6)

#6 Ui merileijonien kanssa!!!

Tämä on yksi hienoimmista asioista, joita olen tehnyt… KOSKAAN!Voit uida Kalifornian merileijonien kanssa San Jorgen saarella, eli Bird Islandilla, joka on sarja kiviä noin 27 mailin päässä Puertosta, Peñascosta. Siellä asuu yli 3500 merileijonaa.

Matkanjärjestäjät vievät sinut veneillään ja antavat sinun viettää siellä pari tuntia merileijonien ja muiden villieläinten kanssa. Merileijonien lisäksi näet monenlaisia ​​lintuja ja saatat havaita jopa delfiinejä, pistorauskuja ja sesonkiaikana saatat havaita myös valaan.

Bird Island retket ovat noin kuusi tuntia. Snorklaa, kajakilla tai hyppää sisään ja ui kuten minä tein! Matkanjärjestäjät vakuuttivat meille, että näin pohjoisessa Cortezinmerellä ei ole haita, ja minä uskoin niitä… koska halusin.

Valitse yritys, joka vie sinut veneellä saarelle.Tässä on luettelo operaattoreista, jotka tekevät retkiä Bird Islandille(Anteeksi, en muista ketä käytimme.)

Puerto Penasco "Rocky Point" Mexico Ultimate -opas: (valokuvilla!) (7)

Astu sisään leikkimään merileijonien kanssa!

Suosittelen, että tulet uimaan näiden leikkisä pikkumiesten kanssa. Vanhat äreät merileijonat haukkuvat sinua kalliolta, mutta nämä nuoret merileijonat ovat uteliaita, röyhkeitä ja leikkisä!Katso videomateriaalia tästä YouTube-kanavallani, kuinka pääsen veteen ja tapasin läheltä näiden söpöjen pikkumiesten kanssa!

#7 Auringonlaskun risteilyt

Menimme mukaanDel Mar Charters auringonlaskun katamaraaniristeilylle.He mainostavat: ei karjaveneitä, ei tungosta, ei juhlaveneitä. Virvoitusjuomat, pullovesi, olut ja margaritat sisältyvät hintaan. Kapteenimme Oscar oli mahtava!

(Video) Puerto Penasco Mexico - Rocky Point

Puerto Penasco "Rocky Point" Mexico Ultimate -opas: (valokuvilla!) (8)

#8 nouse taivaalle ultrakevyessä!

Ryhmämme onnistui saamaan kyydin aivan tiellä Wrecked at the Reefistä (suosikkiruokapaikka!) Kaksi peukkua pystyssä ratsastajilta!

Puerto Penasco "Rocky Point" Mexico Ultimate -opas: (valokuvilla!) (9)

Katso se toiminnassa!

Video tästä hauskasta ultrakevyestä matkasta Cortezin meren yli on katsottavissa täällä YouTube-kanavallani.

#9 bileet merirosvoveneellä!

Kun sanon juhlat, tarkoitan juhlia. Tämä oli erittäin vilkas ilmapiiri, joten jos etsit jotain rentoa ja rentoa, katso jotain muuta kiertuevaihtoehtoa. Jos juhlavene kuulostaa sinulle sopivalta ajalta, tarkistaRey Del Mar Charters saadakseen tietoa merirosvoveneretkistään Puerto Peñascossa

Puerto Penasco "Rocky Point" Mexico Ultimate -opas: (valokuvilla!) (10)

#10 auringonlaskua…aina ilmaiseksi!

Puerto Penasco "Rocky Point" Mexico Ultimate -opas: (valokuvilla!) (11)

Missä yöpyä Puerto Peñascossa

On huoneistokompleksit, joista on näkymä ylös ja alas rannalle. ThePuerto Peñasco Convention and Visitors Bureaulla on täydellinen luettelo huoneistojen vuokrausvaihtoehdoista. Voit varata suoraan verkkosivustojen kautta tai tarkistaa VROB:n, Airbnb:n, HomeAwayn jne.

Löydät kartan Puerto Peñascon lomakohteista rannalla:

Puerto Penasco "Rocky Point" Mexico Ultimate -opas: (valokuvilla!) (12)

(Etsitkö lisää karttoja? Voit käyttääPuerto Peñascon karttavaihtoehdot Puerto Peñascon verkkosivuilla.

Olemme yöpyneet molemmissaPrincesajaSonoran Sun.Seuraa vain linkkejä nähdäksesi upeat hinnat!

Puerto Penasco "Rocky Point" Mexico Ultimate -opas: (valokuvilla!) (13)

ruokaa Puerto Penascossa

Ruoka on aina hyvää Puerto Peñascossa! Katso nämä ruokavalinnat!

Puerto Penasco "Rocky Point" Mexico Ultimate -opas: (valokuvilla!) (14)

…ja katso nämä jalapeno-pekaanipähkinäpannukakut Colins Cantinasta, joka sijaitsee Princesa Resortissa. NAMI!

Puerto Penasco "Rocky Point" Mexico Ultimate -opas: (valokuvilla!) (15)

suosikkiruokapaikkamme:

Banditit

Valitsemme aina istumapaikan ulkona Tiki-sateenvarjon alla! Katkaraputacot ovat suosikkini!

Puerto Penasco "Rocky Point" Mexico Ultimate -opas: (valokuvilla!) (16)

Haaksirikkoutunut riutalla

Wrecked at the Reef tarjoaa suosikkiruokailukokemukseni… varpaat hiekkaan, aivan rannalla! tai istua sisällä saadaksesi eloisempaa tunnelmaa. He ovat aina kiireisiä, joten jos olet nälkäinen, voit harkita menemistä muualle, mutta muista tehdä suunnitelmia syödä täällä ainakin kerran. Se on suosikkiruokapaikkani Rocky Pointissa, ja voisin henkilökohtaisesti syödä täällä joka päivä! rakasta ruokaa! rakasta tunnelmaa!

Puerto Penasco "Rocky Point" Mexico Ultimate -opas: (valokuvilla!) (17)
Puerto Penasco "Rocky Point" Mexico Ultimate -opas: (valokuvilla!) (18)

Ravintola Point

Et voi voittaa hyvää ateriaa merituulen puolella.

Puerto Penasco "Rocky Point" Mexico Ultimate -opas: (valokuvilla!) (19)

Tee omat ateriat!

Eräänä iltana haimme tuoreita mereneläviä kalamarkkinoilta, suuntasimme ruokakauppaan ja valmistimme melkoisen hyvän aterian loma-asunnossamme.

Puerto Penasco "Rocky Point" Mexico Ultimate -opas: (valokuvilla!) (20)

Ostokset

Suosikkipaikkani Puerto Peñascossa on Rodeo Drive.Älä unohda tinkiä! he odottavat sitä täällä, ja jos et, maksat liikaa! En voi saada tarpeekseni halvasta pihamaiteesta.

(Video) Family Vacation 2023 Puerto Peñasco (Playa Azul Resort)

Kun olet matkalla kaupasta kauppaan, muista poimia yksi tuoreista
lämpimiä churroja, joita he myyvät Rodeo Drivella.

Puerto Penasco "Rocky Point" Mexico Ultimate -opas: (valokuvilla!) (21)

Etsitkö lisää tekemistä Puerto Penascossa?

Boardwalk

kävele rantatiellä, josta on näkymät Cortesinmerelle, vieraile baareissa, ravintoloissa, kaupoissa ja kalatorilla saadaksesi herkullisen tuoreita mereneläviä.Lue lisää Puerto Penascon rantatiestä täältä.

Veneilyvaihtoehdot

Auringonlaskut, delfiinit, merileijonat ja merirosvot ovat muutamia asioita, joita löydät veneilemällä.Katso täydellinen luettelo Puerto Penascon veneilymatkanjärjestäjistä täältä.

Urheilukalastus

luettelo urheilukalastusmatkanjärjestäjistä Puerto Penascossa.

Hiekkadyynit

Hiekkadyynivaunut, ATV, Rhino tai RZR vuokrat osoitteessaRocky Pointin seikkailut.

Unescon maailmanperintökohde

10 tulivuoren kraatteria ja huippua autiomaassa sekä Gran Altarin dyynit on listattuUnescon maailmanperintökohde.

Golf

3 kenttää golfinautintoon.

Valaiden katselu

Tammi-maaliskuussa jättiläinen mustaevävalaat ja ryhävalaat matkustavat Cortesin meren lämpimiin vesiin.Tässä on luettelo matkanjärjestäjistä.

Vaijeriliuku

Kiipeä hiekkadyynien yli ja ihaile merinäköalaa 2000 metrin korkeudesta.Rocky Pointin seikkailut.

hauskaa vedessä

Tietoja kajakkien ja vesiskootterien vuokrauksesta löytyy osoitteestaKokous ja vierailijatverkkosivusto.

Ratsastus rannalla, purjelautailu ja paljon muuta

TarkistaRocky Pointin seikkailutnäihin aktiviteetteihin sekä kajakkien, meloa lautojen, kelluvien vesityynyjen, sähköpyörien ja muiden vuokraus.

Matkalla Puerto Penascoon

Lensimme Phoenixiin, missä kälyni asuu, ja hän ajoi meidät Puerto Penascoon. Se on miellyttävä 3-4 tunnin ajomatka, ja viimeinen tunti ajosta Meksikon läpi. Jotkut ihmiset eivät ole mukavaa ajaa Meksikon läpi, mutta Arizonan ja Kalifornian asukkaat polttavat Yhdysvaltojen ja Puerto Penascon välisen moottoritien ilman välikohtauksia.

ÄLÄ NOPEAA MEKSIKOSSA! TULE TÄYDELLISELLE PYSÄHDYKSIIN KAIKKIIN PYSÄHDYSMERKEILLÄ, NOUDATA KAIKKIA LIIKENNELAKIA.

Jos sinut vedetään pois, sinua pyydetään maksamaan sakko paikan päällä, etkä vain halua käsitellä sitä. Noudata kaikkia liikennelakeja, niin pärjäät.

Meksikon autovakuutus

”Meksikolainen autovakuutus vaaditaan kaikille ajoneuvoille – myös vuokra-ajoneuvoille. Yhdysvaltain autojen vastuuvakuutus ei ole voimassa Meksikossa, eikä useimmat törmäys- ja kattavat vakuutukset ole yhdysvaltalaisten yritysten myöntämiä. Useimmat vuokra-autoyhtiöt sisällyttävät meksikolaisen autovakuutuksen vuokralaskuusi – mutta ole täysin varma, että he tekevät niin, kun vuokraat ajoneuvosi.puerto-penasco.com

(Video) Showing you the BEST of Puerto Peñasco ( Rocky Point ) Mexico 🇲🇽 #puertopeñasco #rockypoint #vlog

Voit ostaa vakuutuksen ympäri rajaa tai verkosta (google it! Huomaan, että luotettavat yritykset, kuten Geico ja progressiivinen, tarjoavat meksikolaisia ​​autovakuutuksia). Sen pitäisi maksaa sinulle alle 100 dollaria muutaman päivän henkilöauton kattavuudesta.

Sairausvakuutus

Monet politiikat eivät kata sinua Yhdysvaltojen ulkopuolella. Olen aiemmin ostanut vakuutuksenIMG Globalerittäin kohtuulliseen hintaan.

puhutaan rahasta

Yhdysvaltain dollareita

Yritykset Puerto Penascossa, aina pakkasen juomapaikalle ja hierontanaiselle rannalla, hyväksyvät Yhdysvaltain dollareita. En ole koskaan nähnyt pesoa, kun olin Meksikossa. Useimmat paikat hyväksyvät yhdysvaltalaiset luottokortit, mutta käteisellä on käteistä pakkasta juomaa ja hierontaa varten

Ota huomioon dynaaminen valuuttamuunnos

Yleensä tilanne ei ole sinulle suotuisa.

Tässä on mitäRick Steven,minunEuroopan matkailuguru, täytyy sanoa DCC:stä.

"Jotkut kauppiaat...veloittaa sinua iloisesti ostohinnan muuntamisesta dollareiksi. Jos sitä tarjotaan, kieltäydy tästä "palvelusta". Maksat ylimääräisestä kalliista mukavuudesta nähdä velkasi dollareissa. Jos kuitissa näkyy loppusumma vain dollareina, pyydä, että se nostetaan uudelleen paikallisessa valuutassa. Jos pankkiautomaatti tarjoutuu "lukitsemaan" tai "takaamaan" muuntokurssisi, valitse "Jatka ilman muuntamista". Muut kehotteet voivat sanoa: "Voit veloittaa dollareissa: paina YES dollareita varten, EI euroja." Valitse aina paikallinen valuutta.”

Lyhyesti sanottuna, anna heidän tuoda sinulle luottokorttilaskusi pesoina!

Vinkkejä rajanylitykseen:

Liikennettä voidaan varmuuskopioida vilkkaan liikenteen päivinä. Vaikka vierailumme oli lomaviikonloppuja, ylitimme eri päivinä keskellä viikkoa välttääksemme vilkasta liikennettä… ja periaatteessa vetoketju oli läpi.Yhdysvaltain ulkoministeriöllä on täydelliset tiedot Yhdysvaltojen ja Meksikon välisen rajan ylittämisestä maateitse.

Turvallisuus:

Meksiko

,Huomaa: Sinun täytyy ajaa Meksikon läpi päästäksesi Puerto Penascoon. Vain sinä voit päättää, onko tämä valinta, joka sinulle sopii. Asiat muuttuvat, samoin tutkimuksesi.Yhdysvaltain ulkoministeriön verkkosivusto julkaiseenykyiset matkustusohjeet.

Yksi vinkki pitää aina paikkansa,aja kaikki ajopäiväsi valoisaan aikaan ja NOUDATA KAIKKIA LIIKENNELAKEJA. Olen kuitenkin käynyt kahdesti, molemmilla kerroilla ilman muuta tapausta kuin että minut pysäytettiin ylinopeusrikkomuksesta ja vaadittiin maksamaan sakko paikan päällä.

Huoneistokompleksi

Sinun on esitettävä henkilöllisyystodistus päästäksesi huoneistokompleksiisi ensimmäistä kertaa. He antavat sinulle rannekkeen, jota käytät oleskelusi ajan. Joka kerta kun tulet ja menet vartiomajan läpi kompleksiisi, sinun on esitettävä ranneke. Jokaisessa kompleksissa on vartijat päivystävä 24/7. Se tuntui minusta erittäin turvalliselta.

Puerto Penasco

Pimeän jälkeen vaeltaminen ei ehkä ole hyvä idea. Lähdimme Wrecked at the Reefistä eräänä yönä pimeän jälkeen ja menimme taksilla takaisin vuokra-asuntoon, koska olimme kävelleet siellä rantaa pitkin. Älä odota saavasi hyvää korkoa. He tietävät, että sinulla ei ole vaihtoehtoja, mutta turvallisuus ennen kaikkea!

Ja siinä se on! Täydellinen oppaani Puerto Penascon vierailuun!

Haluatko kuulla lisää matkoistani hämmästyttävän planeettamme ympärillä? Muista lähettää sähköpostiosoitteesi sivun alalaidassa olevalle tilaajalle, jotta saat ensimmäisenä tiedon uuden blogin ilmestymisestä!

Videos

1. Top 5 things to do in Rocky Point Mexico
(Living in Peoria Arizona!)
2. WHAT YOU NEED TO KNOW TRAVELING TO ROCKY POINT, PUERTO PENASCO MEXICO 4K
(Bob & Tam's Excellent Adventures)
3. Top 8 Things to do in Rocky Point Mexico
(Empty Nester Life)
4. 2023 Memorial Day Puerto Peñasco Cinematic Travel Video 4K | Rocky Point | Sonora, Mexico
(ZaMuMx)
5. Playa Azul Resort in Rocky Point - Puerto Peñasco
(Playa Azul)
6. Puerto Penasco (Rocky Point) 🇲🇽 Mexico 🇲🇽 Hotel + Food + Attractions 🇲🇽
(Travel & Food for Fun)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Neely Ledner

Last Updated: 10/07/2023

Views: 5589

Rating: 4.1 / 5 (62 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Neely Ledner

Birthday: 1998-06-09

Address: 443 Barrows Terrace, New Jodyberg, CO 57462-5329

Phone: +2433516856029

Job: Central Legal Facilitator

Hobby: Backpacking, Jogging, Magic, Driving, Macrame, Embroidery, Foraging

Introduction: My name is Neely Ledner, I am a bright, determined, beautiful, adventurous, adventurous, spotless, calm person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.