NBA-draftin 60 parasta pelaajaa vuonna 2022, rankattu (2024)

Vuoden 2022NBA Drafton vihdoin täällä, ja sen mukana tulee vuosia kestänyt tämän luokan pelaajien arvioinnin huipentuma.Pudotimme ensimmäisen suuren pöytämme vuoden 2022 NBA-draftissapäivä sen jälkeen, kun vuoden 2021 NBA-draft oli ohi. Paljon on muuttunut alkuperäisen ennusteemme jälkeen viime kesäkuussa, mutta preseason boardimme kaksi parasta pelaajaa pysyivät täsmälleen samassa paikassa koko prosessin ajan.

Nyt on aika julkaista lopullinen syklin rankingluonnos. Kun mietin tätä luokkaa, minuun iski tunne, että tämä oli yksi suosikkiluonnoksiani, joita olen koskaan käsitellyt.

Tästä luokasta oli niin hauskaa arvioida, että meillä oli neljä potentiaalista pelaajaa, joiden oikeutettu tapaus katsottiin luokkansa parhaaksi pelaajaksi. Kaikkien tätä luonnosluokkaa etsivien täytyi laittaa lippunsa ykkösmiehensä päälle ja elää tulosten kanssa. Minulle,hän on Duken hyökkääjä Paolo Banchero. Nautin myös siitä, että monet tämän kauden parhaista tulevaisuudennäkymistä tulevat yliopistokoripallosta – varsinkin kun yksikään ensi vuoden hallituksen kolmesta parhaasta pelaajasta ei koskaan astu yliopistokampukselle. Ei ole olemassa yhtä tietä NBA:han, joka olisi luonnostaan ​​parempi kuin muut, mutta olen hullu katsomaan, kuinka huippupotentiaaliset pelaajat sopivat historiallisiin perinteisiin ja paineistettuihin ilmapiiriin, joihin college hoops on erikoistunut.

Tässä on luettelo vuoden 2022 NBA-draftin 60 parhaasta pelaajasta. Pöydän jälkeen jaamme tasot ja puhumme suurimmista takeawayistamme.

NBA Draft 2022: Suuri 60 parhaan pelaajan lauta

Yleensä ottaen Taso Pelaaja asema From
Yleensä ottaen Taso Pelaaja asema From
1 1 Paolo Banchero Eteenpäin Duke
2 1 Chet Holmgren Eteenpäin/Keski Gonzaga
3 1 Jaden Ivey Vartija Purdue
4 1 Jabari Smith Jr. Eteenpäin Auburn
5 2 Jalen Duren Keskusta Memphis
6 2 AJ Griffin Siipi Duke
7 2 Shaedon Sharpe Vartija/siipi Kentucky
8 3 Dyson Daniels Vartija G League Ignite
9 3 Keegan Murray Eteenpäin Iowa
10 3 Johnny Davis Vartija Wisconsin
11 3 Bennedict Mathurin Vartija Arizona
12 4 Tari Eason Eteenpäin LSU
13 4 Jeremy Sochan Eteenpäin Baylor
14 4 Patrick Baldwin Jr. Eteenpäin Milwaukee
15 4 Dale Terry Vartija/siipi Arizona
16 4 Blake Wesley Vartija Our Lady
17 5 EJ Liddell Eteenpäin Ohion osavaltio
18 5 MarJon Beauchamp Eteenpäin G League Ignite
19 5 Mark Williams Keskusta Duke
20 5 TyTy Washington Vartija Kentucky
21 5 Jalen Williams Siipi Santa Clara
22 5 Iso Branham Vartija/siipi Ohion osavaltio
23 5 Christian Braun Siipi Kansas
24 5 Walker Kessler Keskusta Auburn
25 6 Ousmane Dieng Eteenpäin Ranska
26 6 Jaden Hardy Vartija G League Ignite
27 6 Nikola Jovic Eteenpäin Serbia
28 6 Bryce McGowens Vartija/siipi Nebraska
29 6 Kendall Brown Eteenpäin Baylor
30 6 Peyton Watson Siipi UCLA
31 6 Josh Minott Eteenpäin Memphis
32 7 Kennedy Chandler Vartija Tennessee
33 7 Jake LaRavia Eteenpäin Wake Forest
34 7 Jabari Walker Eteenpäin Colorado
35 7 Rikkoutunut musta Siipi Kansas
36 7 Justin Lewis Eteenpäin Marquette
37 7 Max Christie Siipi Michiganin osavaltio
38 7 Kristillinen kello Keskusta Arizona
39 7 Jaylin Williams Keskusta Arkansas
40 7 David Roddy Siipi Coloradon osavaltio
41 7 Trevor Keels Vartija Duke
42 7 Trevion Williams Eteenpäin/Keski Purdue
43 7 Caleb Houstan Siipi Michigan
44 7 Ryan Rollins Vartija Tulane
45 7 Wendell Moore Siipi Duke
46 7 Vince Williams Siipi VCU
47 8 Dominick Barlow Eteenpäin/Keski Jatkoajan eliitti
48 8 Jean Montero Vartija Jatkoajan eliitti
49 8 Andrew Nembhard Vartija Gonzaga
50 8 Yannick Nzosa Keskusta Kongon demokraattinen tasavalta
51 8 Ismael Kamagate Keskusta Ranska
52 8 Gabriele Procida Siipi Italia
53 8 John Butler Eteenpäin Floridan osavaltio
54 8 Dereon Seabron Vartija/siipi NC osavaltio
55 8 Keon Ellis Siipi Alabama
56 8 Julian Champagnie Eteenpäin Pyhän Johanneksen
57 8 Hyunjung Lee Siipi Davidson
58 8 Jordan Hall Eteenpäin St. Joseph's
59 8 Ron Harper Jr. Siipi Rutgers
60 8 Tyrese Martin Siipi UConn

Määrittelemme tason luonnoksen osaksi, johon pelaajat voivat mennä missä tahansa järjestyksessä ja joka vaikuttaa meistä silti riittävän kohtuulliselta yksilöllisten arvioidemme perusteella. Tasot ovat tyypillisesti pienempiä luonnoksen yläosassa ja suurempia sen loppua kohti.

Näin näemme tämän luonnoksen hajoavan.

Taso 1: Franchising-pilarit All-Star-kykyjen kanssa

Jokainen luonnoksen neljästä parhaasta pelaajasta on perustavanlaatuinen kulmakivi, joka on All-Stars, jos he saavuttavat huipputuloksensa.

 • Paolo Banchero on meidän ykkönen: Banchero on ollut suurin potentiaalisemme syklin alusta lähtien, koska hän on luokkansa paras laukausten luoja. Valtavalle hyökkääjälle 6'10, 250 puntaa, Banchero tarjoaa tiukan pallonkäsittelykyvyn ja luokkansa parhaita live-dribble-syöttöjä. Hän on taakka käsitellä alamäkeen maalintekouhkana, taitava keskimatkan ampuja ja tarpeeksi vahva kiusaamaan ihmisiä postissa. Hän on tämän luokan pelaaja, josta tulee todennäköisimmin ensisijainen vaihtoehto kilpailevassa joukkueessa, ja tämä tosiasia nostaa hänet ikäisensä yläpuolelle. Bancheron skeptikot käyttäytyvät kuin hänen puolustuksensa olisi Trae Young -tason vastuu, mutta se on liioiteltua. Jälleen hän on valtava ja on pitkään osoittanut vahvaa fiilistä peliin. Hän pärjää pahimmillaan puolustaessaan.Lue täydellinen erittelymme siitä, miksi Banchero on ykköspotentiaalimme tästä.
 • Epäile Chet Holmgrenia omalla vaarallasi: On aivan luonnollista epäillä Chet Holmgreniä, kun näet hänet ensimmäisen kerran hänen kuuluisan laihan rungon takia. On vain huomattava, että Holmgrenin runko ei ole koskaan estänyt häntä hallitsemasta kaikkia kohtaamiaan kilpailuja. Hänen fyysiset työkalunsa, tuntuma, kosketus, viimeistely ja raju vanteen suojaus tekevät hänestä luokkansa houkuttelevimman nousuvedon – ja hänellä oli tilastotuotannon tukena Zagien f*cksina.Lue koko erittelymme siitä, miksi hän on luokan 2. kokonaispotentiaalimme.
 • Miksi meillä on Jaden Ivey yli Jabari Smith Jr.: Henkilökohtaisesti arvostan kykyä päästä koriin pudotuslaukauksen sijaan. Ammunta voidaan yleensä delegoida roolipelaajille, mutta tarvitaan tähti, joka taivuttaa jatkuvasti vastakkaisia ​​puolustusta päästämällä vanteeseen. Iveyn räjähdys pallo käsissään on eliittiä jopa NBA-standardien mukaan. Smith on mahtava potentiaalinen henkilö – ehkä jo yksi maailman parhaista 6'10+ ampujista, ja hän on myös puolustava jaloilleen kehällä – mutta Auburn-f*cksi kamppailee luodakseen pomppimista ja maalinteon tehokkaasti kaaren sisällä.Lue kattava partioraporttimme Iveystä täältä.

Taso 2: Ylöspäin keinut upeilla työkaluilla

Määrittelen Tier 2 -pelaajiksi korkeakattoisia pelaajia, joilla on nuoruutta, erinomaiset fyysiset työkalut ja ainakin yksi pankkikelpoinen NBA-taito.

 • Jalen Duren on valintamme luokkansa viidenneksi parhaaksi pelaajaksi: Useimmiten kaikilla on samat neljä parasta tässä luokassa. Viides paikka on se, missä se kiinnostaa. Pidämme Memphis-keskuksesta 5. vahvasta rungosta, pitkistä käsivarsista, räjähdysherkkyydestä reunuksen ympärillä, lyhyen rullapelin tekemisestä ylösalaisin ja puolustuksen monipuolisuudesta. Duren on helppo kiinnittää tyypilliseksi lobsien sieppaajaksi/vanteeksi, joka suojaa isoa, mutta hänellä on muutakin peliä. Hän on monipuolinen puolustaja, joka voi pelata pick-and-rollia haluamallasi tavalla, oli kyseessä sitten pudotuspelti, näytön tasolla tai kytkimellä. Hänen taitotasonsa ja pelituntumansa vain raaputtavat pintaa heidän pitkän aikavälin nousustaan. Kun hänen taitonsa kehittyvät, Duren menestyy pelaamalla voimalla korin ympärillä kuin kukaan muu luokka lattian molemmissa päissä.
 • Shaedon Sharpe ja A.J. Griffinit ovat suuria siipiä, jotka sammuttavat valot: Sharpe ja Griffin ovat luultavasti kaksi "riskisin" potentiaalista pelaajaa lotossa, mutta molemmista kannattaa panostaa. Durenin tavoin Griffin on yksi luokan nuorimmista pelaajista, mutta hänellä on jo aikuisen miehen runko. Hän osoitti fantastista kosketusta syvältä pudotessaan 45 prosenttia kolmosistaan ​​Duken f*cksipelaajana. Griffin saatetaan leimata terveysriskiksi lukuisten lukion polvivammojen jälkeen, jotka näyttävät rajoittuneen hänen joustavuuteensa hieman sekä pohjois-eteläsuuntaisena kuljettajana hyökkäyksessä että näytön navigoinnissa puolustaessa. Punaiset liput ovat pelottavia, mutta olemme nähneet liian monta tähtiominaisuuksien välähdystä siivessä hänen uransa aikana, jotta se olisi ohittanut hänet. Sharpe on riskitekijä siitä yksinkertaisesta syystä, että hän on tuskin pelannut Kentuckyn välikauden jälkeen, mutta päätti olla ottamatta puheenvuoroa. Silti Sharpella on loistava runko kahdesta vartijasta, leuasta hyppäävistä hyppyistä ja rahasta kolmen pisteen lyönnistä.Lue koko Shaedon Sharpen erittely täältä.

Taso 3: Korkean kerroksen avustajat

Nämä neljä korkeakouluveteraania tuntevat olevansa "turvallisia" valintoja, joilla pitäisi olla pitkä ura liigassa.

 • Dyson Daniels ja Johnny Davis ovat lisäksi puolustajia takakentällä: Daniels on isompi (6’8) vartija, jolla on enemmän pelintekopotentiaalia. Davis tarjoaa enemmän 1-on-1 pisteytysmehua. Kumpikaan ei ole erityisen hyvä kolmen pisteen heittäjänä, mutta Davis on tällä hetkellä pidemmällä tällä alueella. Vaikka se on kaukana täydellisestä vertailusta, nämä kaksi muistuttavat meitä hiemanBoston Celticsvartijat Marcus Smart (Daniels) ja Derrick White (Davis). Jos välipotku tulee vastaan, molemmat tuntevat olevansa luotettavia roolipelaajia, jotka selviävät pudotuspeliminuuteista.
 • Keegan Murray ja Bennedict Mathurin ovat taitavia liikeampujia: Murraysta ja Mathurinista tuli All-Americans toisen vuoden opiskelijoihin osoittautumalla monipuolisiksi ampujiksi, joilla on kantama. Murray on iso yhdistelmähyökkääjä 6,8, 225 puntaa, joka osui 40 prosenttia kolmosistaan, tekee hyviä maalintekoja korin ympärillä ja hänellä on terävät kiertovaistot puolustuksessa. Mathurin on parempi urheilija, jota hän hyödyntää erityisen hyvin leikkurina. Olen skeptisempi Mathurinin puolustamiseen ja pelkään, että hän voisi olla yksiulotteinen ampujana. Loppujen lopuksi hänen ampumisensa, urheilulahjansa ja mahtava tuotantonsa Arizonassa tekevät hänestä jonkun, jota et halua häivyttää.

Taso 4: Outoja uhkapelejä

Näillä pelaajilla on ainutlaatuisia vahvuuksia, mutta myös vakavia punaisia ​​lippuja. Jos he osuvat, he voivat olla plus-aloitus.

 • Tari Eason on buzzaha: Easonilla on loistava runko - 6'8, 220 puntaa, 7'2 siipien kärkiväli ja valtavat kädet - ja erinomainen urheilullisuus. Hänellä pitäisi olla suuri käänne vaihtopuolustajana liigassa, ja hän on parhaimmillaan lyömällä pallon luovuttajia tai heittelemässä syöttöradoille pakottaakseen kierroksia. Eason on myös lahjakas alamäkeen kuljettaja, mikä auttoi häntä saamaan massiivisen vapaaheiton ja pudotessaan 80 prosenttia linjasta. Hänen kolmen pisteen laukauksensa laukeaa hitaasti, ja se on vähemmän varma, mutta hän teki 35 prosenttia tämän kauden kolmosistaan ​​78 yrityksellä. Hänellä ei ole vielä luotettavaa vasenta kättä, ja hän voi riistäytyä sen vuoksi hieman hallinnasta. Fyysiset lahjat ovat niin vaikuttavia, että rakastamme Easonia kaaosagenttina, jolla on todellista huimausta.
 • Patrick Baldwin Jr. on valtava ampuja, jolla on lääketieteen punaiset liput: Baldwin oli viiden parhaan lukion värvätty, joka päätti pelata isänsä puolesta matalassa Milwaukeessa, ja hänellä oli kauhea f*cksivuosi, jonka määrittelivät loukkaantumiset. Heitä college-nauha ulos, niin löydät 6'10,5 knockdown-ampujan, joka osaa luoda myös keskialueella. Ongelmana on hänen terveytensä kahden peräkkäisen vuoden vaurioituneen nilkan vuoksi, ja osittain sen aiheuttama urheilullisuuden menetys.Lue artikkelimme Baldwinin noususta ja laskusta parhaimpana luonnoksena.
 • Jeremy Sochan on poikkeuksellinen puolustaja, joka ei koskaan sotkeudu: Jos Eason voittaa puolustuksessa repimällä pallon pois vastustajasta, Sochan tekee sen tarjoamalla peiton koko lattialle. Hänen moottorinsa, vaistonsa ja pituutensa on uskomattoman turhauttavaa pelata. Sochan erottaa itsensä pelituntumalla ja mukavuudella käsitellä palloa kehällä. Hänen laukauksensa on suuri kysymysmerkki tässä vaiheessa, mutta hänen loistava pelinsä puolustuspäässä tuntuu yhdeltä turvallisimmilta vedoilta tässä luokassa.
 • Dalen Terry on monipuolinen siipi upealla moottorilla: En ollut tarpeeksi rohkea sitoutuakseni täysin "Dalen Terry oli Arizonan paras tulevaisuus" -osioon, mutta en olisi yllättynyt, jos se toteutuisi. Terry on tee-se-all-siipi, joka todella osaa käsitellä ja leikkiä, mutta toimi viime vuonna erittäin alhaisella käyttöasteella. Spot-up-ammunta on hänen selkeä swing-taitonsa. Terryn pitäisi tuoda se puolustuspäähän, ja se tuntuu täydelliseltä täydentävältä kappaleelta joukkueessa, jossa on useita tähtiä. Hänen tarttuvan persoonallisuutensa pitäisi saada hänelle uusia faneja minne tahansa hän meneekin.
 • Blake Wesley on luojaveto, jolla on loistava ensimmäinen askel: Wesley tuli yllätykseksi yksipuolisesti väittäen olevansaOur Ladykorkean käytön hyökkäysmoottori. Wesley pääsee yleensä lattialle minne haluaa, mutta hänen viimeistelykykynsä on pettymys. Pidämme hänen luonnollisesta kyvystään taivuttaa puolustuksia, ja toivomme, että hänen vanteensa ja kolmipisteen laukauksensa paranevat ajan myötä.

Taso 5: Korkean lattian rotaatio kaverit

Osallistujien löytäminen arpajaisten ulkopuolelta on tehokkain tapa rakentaa syvyyttä NBA:ssa. Jokainen näistä pelaajista tuntee voivansa täyttää roolinsa liigassa.

E.J. Liddelloli kolmen vuoden tähti Big Tenissä, jolla on kaikki ominaisuudet siirtyäkseen luotettavaksi NBA-roolipelaajaksi. Jämäkkä 6'7, 240 punnan hyökkääjä, Liddell on aina ollut lahjakas sisäinen maalintekijä, mutta parani tällä kaudella 37 prosenttiin kunnollisesta volyymista kolmen pisteen alueelta. Hänen puolustuksensa tulee todennäköisesti olemaan hänen käyntikorttinsa liigassa. Hän ei pysty liikkumaan pylväässä matalalla painopisteellä, ja hänellä on yllättäviä hyppyjä levypallon ja laukausten estäjänä. Hän tuntuu täydelliseltä kolmannelta isolta NBA:ssa.MarJon Beauchampon korkeamotorinen puolustaja, jolla on pituus, urheilullisuus ja kahden pisteen kosketus. Hänen on parannettava kolmen pisteen heittäjänä, mutta harvoilla tämän luokan pelaajilla on se koira sisällään enemmän kuin Beauchamp.Mark Williamson keskus, jolla on valtava 7'7 siipien kärkiväli, jonka pitäisi menestyä pudotuspeleissä ja kotilokeroissa. En pidä keskuksista, jotka eivät heijastu plussyöttäjinä tai plussyöttäjinä, mutta hänen valtavan dunk- ja block-säteensä saa hänet vedettyä korkeammalle kuin missä sijoitin hänet.

Iso BranhamjaTyTy Washingtonovat kaksi f*cksivartijaa, jotka molemmat voivat lyödä kovia kauhoja keskialueella. Washingtonilla on enemmän kykyä pelata pallolla (mukaan lukien 17 pisteen ja 17 syöttöä sisältävä peli tammikuussa). Branhamin numerot ovat mahtavia kolmen pisteen heittäjänä ja pick-and-roll-pelintekijänä, mutta hänen huippuurheilullisuuden puute saa hänet ajattelemaan, että hänen pelillään on vaikeampi käännös liigaan.Jalen Williamson myöhään nouseva keskisuursiipi, jonka siipien kärkiväli on naurettava +9 ja josta puuttuu urheilullinen purske, mutta joka loistaa pick-and-roll-pelintekijänä ja kolmen pisteen heittäjänä.Christian Braunon korkeamoottorinen 3- ja D-siipivedos, jossa on hieman pomppimista jaWalker Kessleron massiivinen laukausten estäjä, jolla saattaa olla tällä hetkellä alikehittynyttä laukauspotentiaalia.

Taso 6: Upside-pelejä, jotka vaativat muutaman vuoden kehittämistä

Näillä pelaajilla on kiehtovia positiivisia piirteitä, mutta ne vaativat hieman kärsivällisyyttä.

Ousmane Diengon laiha 6'10 siipi Ranskan kautta, jossa on kasvava kehäpeli, jonka on lisättävä painoa ja jatkettava jokaisen taitonsa teroittamista.Jaden Hardyoli viiden parhaan lukion värvätty, jonka osakkeet putosivat hieman tehottoman vuoden jälkeen G League Igniten kanssa. Hard tarjoaa edelleen tiukkaa pallonkäsittelyä ja syvää kantamaa vetovetossaan, mutta kamppailee laukauksen valinnan ja viimeistelyn kanssa.Bryce McGowenson 6'7 vartija, jolla on jonkin verran pallonkäsittelyä ja laukausta, mutta saattaa kestää pari vuotta ennen kuin hän on valmis osallistumaan.Kendall Brownon superatleettinen 6'8-siipi, jolla on todellisia syöttöjälkiä, joka kamppailee ampumisessa ja tuntuu välillä kelluvan peleissä.Peyton Watsonon työkalut-y siipi, jolla on suuri puolustuskyky ja joka pystyi tuskin murtamaan kiertoa f*cksienaUCLA.Josh Minotton 6'8 siipi, jolla on suuria urheilullisia lahjoja, mutta hänen on kehitettävä monipuolista taitotasoaan.

Taso 7: Voi olla jotain

Nämä eivät ole turvallisimpia vetoja, mutta jokaisella on kyky raivata lopulta rooli liigassa, jos he joutuvat oikeaan tilanteeseen.

Kennedy Chandler on pieni mutta kova pistevahti, joka on ollut tuottelias useilla suurilla näyttämöillä.Rikkoutunut mustakukoisti vanhempana parantuessaan 40 prosenttiin kolmipistelaukaisijasta. Hän on todennäköinen ykköspelaaja kolmiulotteisena siivenä, mutta suhtaudumme hieman skeptisesti hänen kykyynsä päihittää puolustus asettamalla pallon lattialle.David Roddyon lihaksikas 6'6, 260 puntaa painava siipi, joka kehittyi tänä vuonna 44-prosenttiseksi kolmen pisteen heittäjäksi, mutta hänen on todistettava, että pystyy puolustamaan ja hyökkäämään puolustusta vastaan.Trevion Williamson 270 kiloa painava iso mies, jolla on mahtava syöttökyky, mutta hänen laukauksensa ja puolustava liikkuvuus on kysymysmerkkejä.Trevor Keelson vahva, nuori vartija, joka ei vastannut hypetystä ampujana, mutta teki vaikutuksen hyökkäyspisteessä puolustavassa tilassa.

Taso 8: Myöhäiset toisen kierroksen lehtiset

Nämä ovat suosikkipelejämme luonnoksen lopussa.

Jean Monteroon vaihteleva vartija, joka pystyy pelaamaan dynaamisia, mutta jolla ei ole johdonmukaisuutta ja joka on aina yksi pienemmistä pelaajista lattialla.John Butlersaattaa olla pitempi, laihampi ja parempi kolmen pisteen heittäjä kuin Chet Holmgren (joka ei mitannut kombinaatissa). Butlerilla ei ole fyysistä kykyä kilpailla tällä hetkellä 7'1, 175 paunassa, mutta hän liikkuu kohtuullisen hyvin ja pystyy todella ampumaan kantamalla.Dereon Seabronon vahvasti rakennettu vartija, jolla on hyvä koko ja vaikuttava ensimmäinen askel, mutta siitä puuttuu ampumakosketus.

Kuinka katsoa vuoden 2022 NBA-draftia

 • Päivämäärä: Torstai 23.6
 • Aika: 19:30 ET
 • TV: ESPN
 • Suoratoista verkossa:KelloESPN
NBA-draftin 60 parasta pelaajaa vuonna 2022, rankattu (2024)

FAQs

Is the 2022 NBA draft weak? ›

2022 Mid-Lottery feels stronger than 2021's

But excluding Moody, there are concerns with the other players' shooting. And other than Kuminga, they all have trouble creating.

Who has the best 60th NBA pick? ›

Georgios Kalaitzakis was chosen by the Milwaukee Bucks in the 2nd round with the 60th overall pick in the 2021 NBA draft.

Who was the number 1 draft pick NBA 2023? ›

Victor Wembanyama was selected 1st overall by the San Antonio Spurs. Brandon Miller was selected 2nd overall by the Charlotte Hornets. Anthony Black was selected 6th overall by the Orlando Magic. Bilal Coulibaly was selected 7th overall by the Indiana Pacers (traded to the Washington Wizards).

Who was the number 1 NBA draft pick? ›

1 pick in franchise history. The San Antonio Spurs select Victor Wembanyama (Metropolitans 92) as the No. 1 overall pick in the 2023 NBA Draft at Barclays Center.

Why is there 58 picks in NBA draft and not 60? ›

There are only 58 picks in the 2023 Draft because the Philadelphia 76ers and Chicago Bulls each forfeited a second-round pick due to violating rules governing free agency discussions.

What team had the best 2022 draft? ›

1. New York Jets. With a handful of nice draft hauls to choose from, the Jets stand alone at the top. They might have the Defensive Rookie of the Year in Sauce Gardner and the Offensive Rookie of the Year in Garrett Wilson.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rob Wisoky

Last Updated:

Views: 5441

Rating: 4.8 / 5 (68 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rob Wisoky

Birthday: 1994-09-30

Address: 5789 Michel Vista, West Domenic, OR 80464-9452

Phone: +97313824072371

Job: Education Orchestrator

Hobby: Lockpicking, Crocheting, Baton twirling, Video gaming, Jogging, Whittling, Model building

Introduction: My name is Rob Wisoky, I am a smiling, helpful, encouraging, zealous, energetic, faithful, fantastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.