Haluaisin nähdä minut näkökulmastasi - mysticgod - Spider-Man (2024)

Michelle Jonesilla oli monia nimiä.Feministi. maahanmuuttaja. Hirviö.(Viimeinen oli serkkultaan.) Michelle oli erilainen kuin useimmat luokkansa ihmiset. Hänellä oli tummempi iho, kiharammat hiukset ja outo yksinäinen susipersoonallisuus.

Ei auttanut, että hän oli leveämpi kuin useimmat tytöt. Hänen vyötärönsä ei ollut aivan paperiohut, eikä hänen rintansa niin rintakehä.

Circeen verrattuna hän ei ollut mitään. Circe oli vaalea ja hänen vyötärönsä ohut, kuin Barbiella. Circen rintakehä oli rintakehä ja hän käytti muotoon istuvia vaatteita, jotka esittelivät hänen muotoaan. Michelle ei ollut kateellinen. Hän oli vain... Michelle.

"MJ!" Circe huusi. Kylpyhuoneen seinät näyttivät sulkeutuvan pitemmälle tytölle. Michelle tunsi sapen kurkussaan työntyen hänen huuliinsa vasten. Hän ei vain kestänyt sitä enää. Onneksi oksennus putosi wc:hen. Pehmeän koputuksen jälkeen Michelle oli ulos kylpyhuoneesta.

Circe tuijotti Michelleä ikään kuin käyttäisi luontaista "vakoojaaistiaan" nähdäkseen, oliko Michelle 100 % kunnossa. Tällaisina aikoina Michelle toivoi, ettei Circe olisi vakoojan tytär. Blondi saattoi aina aistia, jos jotain oli vialla. Circe halusi olla vakooja, aivan kuten isä ja täti.

"Sinä hyvä?" Circe kysyi ja astui Michelleä kohti. Vihreän harmaat silmät katselivat Michelleä heidän kasvoillaan. Michelle tunsi olonsa yhtäkkiä epämukavaksi. Oliko Circe löytänyt niissä jotain vikaa? Halusiko fae erota -

"Mhm... hyvin." Hän ei itse asiassa ollut kunnossa. Michelle ei vain voinut kertoa sitä Circelle. Hän ei halunnut vaivata heidän tyttöystäväänsä heidän ongelmillaan. "Entä sinä?" Circe räpäytti silmiään ennen kuin heittäytyi sänkyynsä. Michelle istui reunalla varoen päästämästä yhtään ääntä.

"Minä? Muuten kuin tavallista paskaa, minulla menee aika hyvin", Circe vitsaili ja kääntyi niin, että fae oli päinvastainen tyttöystävä. Hän näytti niin väsyneeltä. Circe Barton ei ollut paras oppilas. Koulu vain pahensi stressiä. Midtown oli koulu neroille lapsille, joten Circe oli aina peloissaan. Hän huomasi Michellen huolestuneen ilmeen, joka teki typerät kasvot vapauttaakseen heidän synnyttämänsä jännityksen. "Mutta me käymme koulua neroille lapsille, joten joo."

"Voit kertoa isällesi, jos se on liian stressaavaa, Circe."

"Ei, pidän Midtownista. Tykkään olla sinun ja Peterin ja Harlsin ja Oliverin kanssa. Ja Ned.rakkausNed." Fae tarkoitti sitä platonisesti. Ned oli Ned.

Michelle oli vain pikkumainen. Circe rakastaisi häntä kaikesta huolimatta.

"Niinsinänauti stressistä?"

Circe nauroi ja nousi istumaan Michellen silmiin.Rakastan vaaleampia silmiä. Niin paljon. Älä koskaan jätä minua."Arvaa minä." Hän painoi rannekkeensa nappia, joka laittoi musiikin päälle. Hän sanoi jotain kaiuttimeen, jotta se vastaisi soittamalla kappaleita Howl's Moving Castlesta. (Oliver oli saanut Circen koukkuun viikko sitten. Michelle pystyiedelleenkuulla Howlin englanninkielisen dub-äänen alitajuisesti. Miehelle Howl oli erittäin kaunis.)

Michelle tuijotti heidän tyttöystäväänsä toivoen, että tämä voisi kertoa Circelle, mitä on tapahtumassa. Mutta sitten Circe mykisteli hänet, koska hän ei ollut tarpeeksi vahva. Seurusiko Circe vielä hänen kanssaan? Betty voisi helposti tehdä paremman tyttöystävän kuin Michelle. Tai ehkä Cindy – ei Cindy ollut aromanttinen aseksuaali.Noniin Michelle. Olet vain dramaattinen.Vai oliko hän? Mitä jos kaikki menee pieleen ja Circe eroaa hänestä nyt?

"Circe... saanko kysyä sinulta jotain?"

"Duh!"Kerro hänelle.

Michelle veti vapisevaa henkeä.Circe rakastaa sinua."Oletko kamppaillut vartalokuvasi kanssa?"

"Joo, monta kertaa. Taistelin pitkään kehoni kanssa, koska meille ei kerrota koskaan yläasteikäisestä kehon dysforiasta" - Circe huokaisi selkeästi muistuttaen kovempia aikoja - "ja se vitsaitti hetken aikaa Mutta sitten internet antaa sinulle pronominit fae/faer ja she/her ja yhtäkkiä boom!" Hän räpäytti silmiään. "Häh, oliko se vastaus, jonka halusit?"Ei mutta varmasti. Se toimii myös.

"Se oli", hän hymähti.

"Voi hyvä. Hyvä, että voin auttaa." Michelle kuuli sävynsä vilpittömyyden. Se sai seinät romahtamaan. Circe huudahti vetäen Michellen halaukseen.Minä rakastan sinua. Olen peloissani."Michelle? Jones? Oletko kunnossa?"

"Minä—se—" He eivät kyenneet sanomaan sitä. "En voi – vartalo – pelottavaa." Se näytti napsauttavan Circelle.

"MJ", hän kuiskasi painaen otsaansa Michellen otsaa vasten. "Kehosi ei ole pelottava. Olet komea."En ole.

"Ei - kuten - sinä -"

Circe nauroi sarkastisesti. "Ketä kiinnostaa? Olet upea. Olet Michelle Jones. Enkä tekisi sitä millään muulla tavalla!"

"Mutta-"

"Ei, Michelle. Sinä olet sinä. Ja rakastan jokaista senttiäsi. Ketä kiinnostaa, mitä muut ajattelevat! En seurustele heidän kanssaan, minä seurustelensinä."

Michelle tunsi Circen pyyhkäisevän mustaa kyyneleitä heidän poskiltaan. Circe hymyili ennen kuin kuiskasi jotain faer-rannekoruun. Ariana Granden pov:n alkusävelet alkoivat soida. Circe veti Michelleä käsistä, kunnes he molemmat seisoivat huoneen keskellä.

"Ikään kuin sinulla olisi supervoimia. Muuta minuutit tunteiksi. Sinulla on yli 20-20, kulta! Valmistettu lasista niin kuin näet minun läpini!" Circe ei ollut paras laulaja. Tämä titteli meni Natasha Romanov. Mutta fae lauloi silti, silmät eivät koskaan poistuneet Michellen kasvoilta.

"Sinä tunnet minut paremmin kuin minä. Et näytä pitävän sinulta mitään. Kuinka kosketat sieluani ulkopuolelta? Läpäise egoni ja ylpeyteni!"

Michelle kumartui Circen syliin. Hän ei koskaan tuntenut oloaan niin rakastetuksi. Circe oli hämmästyttävä. He eivät ansainneet häntä.

"Haluan rakastaa sinua! Tapa, jolla sinä rakastat minua Ooh, kaikesta huolimattasinunnätti. Ja kaikkisinunruma sekin. Mielellänisinänähdäsinä itseminun näkökulmastani!" Circe oli vaihtanut sanat. Hänelle. Michelle olisi voinut alkaa itkeä kovemmin. "Haluan luottaa minuun! Tapa, jolla luotat minuun! Voi, koska kukaan ei koskaan rakastanut minua niin kuin sinä! Mielellänisinänähdäsinäminun näkökulmastani!"

Michelle hymyili, kyyneleet lakkasivat hitaasti. "Olen tottunut vastaanottamaan! Olen edelleen hyvä olemaan lähtemättä! Rakastan sinua, vaikka pelkäänkin! Opin olemaan kiitollinenitse!" Circe punastui Michellen laulaessa. Michelle ei ollut tajunnut heidän tanssineen huoneen poikki. Se oli mukavaa.

"Rakastat huuliani, koska ne sanovat asioita, joita olemme aina pelänneet. Tunnen sen alkavan laantua! Opin uskomaan siihen, mikä on minun!" Circe lauloi puristaen huulensa Michellen huuliin. Hän maistui kirsikoista.Katy Perry oli oikeassa. Tytöt maistuvat kirsikkapuikolta.

"Haluan rakastaa minua! Tapa, jolla sinä rakastat minua! Ooh, kaiken kauneudeni puolesta! Ja myös rumieni! Haluaisin nähdä minut sinun näkökulmastasi!" Circe halasi häntä tiukasti. Hän ei välittänyt ihosta, joka putosi heidän vyötärönauhansa yli. "Haluan luottaa minuun! Tapa, jolla sinä luotat minuun! Voi, koska kukaan ei ole koskaan rakastanut minua niin kuin sinä! Haluaisin nähdä minut sinun näkökulmastasi!" Michellen ääni ei horjunut, mikä oli yllättävää, koska Michelle lauloi harvoin. Stressaavaksi.

"En voinut uskoa sitä enkä nähdä sitä itse.Tyttö, olen kärsimätön, mutta nyt olen täällä! Putoaa, putoaa, jäässä, hitaasti! Fallin', ymmärsit minut oikein, en jätä sinua odottamaan! Kaikki matkatavarani katoavat turvallisesti! Ja jos silmäni pettävät minut! Älä anna heidän eksyä liian kauas, minä." Circe vaihtoi taas sanoituksia. Michellelle.Hän on mahtava. Rakastan häntä niin paljon.

"Haluan rakastaa minua! Tapa, jolla sinä rakastat minua! Voi, kaiken kauniin ja myös rumanni vuoksi! Haluaisin nähdä minut sinun näkökulmastasi! Haluan luottaa minuun, oi! luotat minuun, kulta! Koska kukaan ei koskaan rakastanut minua niin kuin sinä!

"Haluaisin nähdä minut sinun näkökulmastasi!" Michelle sanoi, rintakipu lähti. Circe hymyili. "Ja minä rakastan sinua."

Circe painoi heidän otsansa yhteen. "Minäkin rakastan sinua. Epätäydellisyydet ja kaikki."

Haluaisin nähdä minut näkökulmastasi - mysticgod - Spider-Man (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kareem Mueller DO

Last Updated:

Views: 6357

Rating: 4.6 / 5 (46 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kareem Mueller DO

Birthday: 1997-01-04

Address: Apt. 156 12935 Runolfsdottir Mission, Greenfort, MN 74384-6749

Phone: +16704982844747

Job: Corporate Administration Planner

Hobby: Mountain biking, Jewelry making, Stone skipping, Lacemaking, Knife making, Scrapbooking, Letterboxing

Introduction: My name is Kareem Mueller DO, I am a vivacious, super, thoughtful, excited, handsome, beautiful, combative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.