Amerikan taivas on täynnä kuumailmapalloja tässä kuussa (2023)

Ilmapallolla lentäminen taivaalla on nautinnollista lähes mihin aikaan vuodesta tahansa, mutta harrastajat tietävät, että syyskuu on todellinen makea paikka. Kesän lämpö väistyy viileämmille tuuleille (mieluiten kun seisot kirjaimellisen tulen vieressä). Taivas on selkeä, illat ovat raikkaat ja sade on harvinaista. Saatat jopa nähdä joidenkin lehtien muuttuvan tuoreiksi oranssin ja keltaisen sävyiksi, kun kellut yläpuolella gondolissasi.

Siitä siis seuraasyyskuujärjestää suurimman osan kuumailmapallofestivaaleista ympäri maata. Ei ole kahta samanlaista: jotkut kaksinkertaiset lääniksimessuillaajeluilla ja runsaastiruuat tikkuilla, toiset muistuttavat paikallista historiaa. Katso Yhdysvaltojen parhaat ilmapallofestivaalit: tuo viltti ja jätä droonit kotiin (vakavasti, he vievät ne pois).

Union Vale, New York
2-4 syyskuuta
Se on Vapunpäivän nousu Hudsonin laaksossa, ja viikonlopuksi on suunniteltu 100 ilmapallon laukaisua. Nyt vain toivotaan, että tuuli tekee yhteistyötä. Mutta vaikka se ei olisikaan, tarjolla on paljon aktiviteetteja, kuten helikopteriajeluja ja ilmapallojen nousuja. Plus puheita lentäjiltä, ​​ilmapallokävelyjä, aamujoogaa ilmapallojen kanssa ja olut- ja viiniteltta (todellakin saman kolikon kaksi puolta). Kun aurinko laskee, ilmapallot syttyvät kuin tulikärpäset ilmapallon hehkua varten laservaloshown ja elävän musiikin mukana.
Pääsymaksu: 15 dollaria

Colorado Springs, Colorado
3-5 syyskuuta
Jos toivot pääseväsi ilmapalloon Colorado Springs Labor Day Liftoffissa, tee se ehkä ennenKrispy Kreme donitsisyömiskilpailu, etteivät donitsit ole samaa mieltä kanssasi. Tai ehkä palkitse itsesi5k jälkeen. Tai vain katsoa70 ilmapalloa nouseejoka aamu, mukaan lukien Darth Vader, Yoda ja haalarit pukeutunut Chris P. Bacon, mikä todistaa, että siat todella lentävät. Myös viihdelistalla: bändit, paddleboarding, ilmaakrobaatit ja Wings of Blue US Airforce Skydiving -tiimi, joka esittelee lentäviä kokoonpanoja.
Ilmainen sisäänpääsy

(Video) Top 10 Must Visit Places in Turkey You Need to Visit in Your Lifetime

Reno, Nevada
9-11 syyskuuta

Tämä on 40-vuotispäivä Great Reno Balloon Racesta, jonka he sanovat olevan maailman suurin ilmainen kuumailmapallotapahtuma ja jossa he kerran vetivät Balloon Blackjackin taivaalla (tämä onReno, kuitenkin). Tänä vuonna kolmipäiväisen tapahtuman tapahtumiin kuuluu klo 5.00 Glow Shows, jossa ilmapallot kiinnitetään ja valaistaan ​​sisältä, ja sitä seuraa Dawn Patrol -varhainen lento musiikin mukaan koreografoituna, ja kourallinen ilmapalloja kelpaa lentämään pimeässä. Päivittäinen 100 ilmapallon massanousu tapahtuu, ja lapset voivat tehdä 5 dollarin sidotun kyydin hyväntekeväisyyteen (ei noppaa aikuisille, valitettavasti).
Ilmainen sisäänpääsy

Pariisi, Texas
9-12 syyskuuta

Etkö tiedä mitä "Airmadillo" on? Ota selvää Pariisin ilmapallo- ja musiikkifestivaaleilla. Kellu itsehintaan 275 dollaria, tai vain katsomaan: festivaaleilla on myös iltapallon hehkuja ja aamulaukaisuja (ilmapallo vapaaehtoisiatarvitaan edelleen) kytkettyjä ilmapallomatkoja ja live-maalauskilpailua ja musiikkia paikallisilta bändeiltä. Lisäksi ruoka-autot, jotka sisältävät tacoja ja BBQ:ta. Tämä on loppujen lopuksi Texas.
Pääsymaksu: 5 dollaria

Amerikan taivas on täynnä kuumailmapalloja tässä kuussa (1)

Rapid City, Etelä-Dakota
9-11 syyskuuta

Vuonna 1935 tehtiin ilmailuhistoriaaEtelä-Dakotakun laatikkokanjonissa Black Hills Forestissa armeijan ilmajoukko ja National Geographic Society aloittivat ennätykselliset korkealla miehitetyt ilmapallolennot, jotka saavuttivat stratosfäärin. Joka vuosi kuumailmapallolentäjät kokoontuvat kulhoon, jota nyt kutsutaan nimellä Stratobowl (aiemmin se oli Moonlight Valley), juhlimaan tätä saavutusta. Katsojat voivat seurata kymmenen ilmapallon nousevan ylös kulhon reunalta kallioiden ja karun maaston yläpuolelle.
Ilmainen sisäänpääsy

Ravenna Balloon-A-messut

(Video) VIIKON UTILAISET UUTISET - 50 | Salaperäinen | Universumi | UFOt | Paranormaalia

Ravenna, Ohio
15-18 syyskuuta

Vuodesta 1917 sulkemiseensa vuonna 1993 Oak Rubber Company Ravennan osavaltiossa Ohiossa rakensi itsensä yhdeksi maan suurimmista lelukumipallojen valmistajista.työntekijöiden juhlakuvatovat matka). Tänään Balloon-A-Fair muistelee vaikuttavaa alaa todellisella yhteisön shindigillä, jossa yhdistyvät kelluvien lasten ja aikuisten paraatit, yhteisön aamiainen sekä läheisellä maatilalla järjestettävä messu, jossa on askartelutelttoja, huviretkiä, jeeppiesitys ja helikopteri ajelut ja ilotulitus. Ja tietysti kaksi kuumailmapallon laukaisua, uudella perjantai-illan ilmapallolla tänä vuonna. PlusClaw'd the Crazy Crab Balloon, jättimäinen... rapupallo, joka esiintyy sekä lauantaina että sunnuntaina.
Ilmainen sisäänpääsy

Bay Harbor, Michigan
16-17 syyskuuta

Tämä on vasta kolmas vuosi Michigan's Balloons over Bay Harborissa (ensimmäinen oli vuonna 2019), mutta se saattaa olla yksi tämän listan tyylikkäimmistä visuaaleista. Ilmapallot kelluvat Little Traverse Bayn yllä Michigan-järven edustalla heijastaen tyynessä vedessä. Siellä on päivälentoja, yösataman nurmikolla hehkuu sekä lentäjä ja miehistö tapaavat ja tervehtivät. Lisäksi 3K hauskaa juoksua, elävää musiikkia, lentäjien tapaaminen ja tervehdyksiä sekä ilmapallotaiteilijoita.
Ilmainen sisäänpääsy

St. Louis, Missouri
16-17 syyskuuta

St. Louisin perinne vuodesta 1973 lähtien – toiseksi vanhin vain Albuquerquen kuumailmapallofestivaaleista – Great Forest Parkin ilmapallokilpailu ei ole hätkähdyttävä: kokeneet lentäjät lentävät vain kutsusta. St. Louisin pääkaupunkiseudulla sijaitsevassa puistossa 150 000 katsojaa kokoontuu kahdeksi päiväksi piknikkorien pariin (vaikka sieltäkin voi ostaa ruokaa tai hemmotella itseäsiVIP-baarikokemus) päästä lähelle ja henkilökohtaisesti ilmapallon hehkussa ja katsoa DJ:tä, laskuvarjohyppääjiä ja varsinaista kilpailua – "jänis"- ja "koira"-tyylistä takaa-ajoa, jossa voittaja on ensimmäinen, joka pudottaa säkkipussin ennalta määrättyyn kohteeseen. Se on luultavasti lumoavaa, vaikka et tiedä mitä tapahtuu.
Ilmainen sisäänpääsy

Amerikan taivas on täynnä kuumailmapalloja tässä kuussa (2)

Lancasterin kuumailmapallofestivaali

(Video) Teotihuacan GUIDE (HOT AIR BALLOON & PYRAMIDS)

Bird-in-Hand, Pennsylvania
16-18 syyskuuta

Bird-in-Hand, Pennsylvania, sijaitsee Amish Countryn sydämessä, jossa tyypillisinä päivinä hevoset ja rattaat jakavat tien autojen kanssa, ja peittojen houkutus ja leivonnaisten tuoksu määräävät, minne turistit päätyvät. Mutta kolmena päivänä vuodessa siellä järjestetään myös yksi maan ainutlaatuisimmista kuumailmapallofestivaaleista. Täällä voit paitsi nähdä ilotulitteita, katsella taikashow'ta, kuulla nousevia kantritähtiä ja tietysti todistaa kymmenien värikkäiden ilmapallojen laukaisua – ja matkustaa itse 400 dollarilla, mutta myös oppia vähän Amish-kulttuurista, vaunuilla ja runsaasti leivonnaisia. Ilmoittaudu ja tilaa pöly-perhopiirakkaalle.
Pääsymaksu: $10-$30

Snowmass Village, Colorado
16-18 syyskuuta

Tämä ilmainen Rocky Mountain -traditio on palannut 46. vuottaan Aspenin lähellä, ja se sisältää yli 30 ilmapalloa joka päivä. Ja tässä on mahdollisuus olla aktiivinen: katsojia rohkaistaan ​​patikoimaan tai pyöräilemäänSnowmassin polutsaadaksesi parhaat näkymät lanseerauksista. Jos pidät enemmän autossa istumisesta, sekin on vaihtoehto: kolme tonttia on varattu pysäköintiin ja katseluun. Ja jos haluat päästä tarpeeksi lähelle lämmittelemään itseäsi kuumalla ilmalla, kenttä on avoin yleisölle, ja sen mukana tulee ruoka-auto.
Ilmainen sisäänpääsy

Park City, Utah
17-18 syyskuuta

AikatauluSyksyinen ylhäälläon yksinkertainen: katsojat voivat saada kaksi aamulla laukaisua jopa 24 ilmapallolla sekä iltainen kynttilänjalkakävely, jossa Park Cityn keskustassa sytytetään ilmapallosoihdut yön pimeyttä vastaan. Mutta kun olet upeassa vuoristokaupungissa, et tarvitse paljon muuta. Kaikkeen siihen on ilmainen sisäänpääsy, ja jos haluat saada lisää läheltä ja henkilökohtaisesti kuumassa ilmassa, he ovatetsii vapaaehtoisia.
Ilmainen sisäänpääsy

Queensbury, New York
22-25 syyskuuta

Nyt 49. vuottaan järjestettävä ilmainen ekstravagantti tuo yli 150 000 ihmistäGlen Fallsin alueNew Yorkissa, tänä vuonna uudelleen keksityllä formaatilla, joka leviää viiteen laukaisupaikkaan. Kickoff-lohkojuhliin kuuluu elävää musiikkia ja kynttilänjalkojen ilmapallosoihtuja, ilmapallotapahtumissa on erikoismuotoja (kuten Tweety Bird), ja tänä vuonna tavallisen läpiajon moonglow'n lisäksi, jossa voit vierittää ohi 40 kytkettyä ja poltettua ilmapalloa. Olen lisännyt toisen, livebändillä.
Ilmainen sisäänpääsy

(Video) Upea Pyhän Johanneksen festivaali Portossa, Portugalissa!

Amerikan taivas on täynnä kuumailmapalloja tässä kuussa (3)

Albuquerque, New Mexico
1-9 lokakuuta

Albuquerque on joukon vanhin ja suurin ilmapallofestivaalien äiti. Ja tarkoitamme suurinta – ne äskettäinsaavutti uudelleen Guinnessin ennätyksen524 ilmapalloa kertaheitolla vuonna 2019. Tänä vuonna se juhlii 50-vuotisjuhlavuottaan ja kestää yhdeksän päivää erilaisilla tapahtumillamoottorisahan kaiverrusnäyttely, laskuvarjohypyt, ilmapallojen hehkut ja massanousemus. Suosituin tapahtuma on Special Shape Rodeo, jossa näet kaiken Yodasta kultakalaan, jonka monokkeli kohoaa Rio Granden laakson yläpuolella. Lähellä laukaisupaikkaa on Balloon Museum, joka esittelee kuumailmapallolentojen historiaa vuodesta 1783 ja keskittyy erityisesti Albuquerquen ilmapallolentotoimintaan, ja uusi näyttely avataan 24. syyskuuta.Värillinen katos,juhlimaan suurta vuosipäivää.
Pääsymaksu: 15 dollaria

Dandridge, Tennessee
22-23 lokakuuta
Kukaan ei kertonut meille, että jos olet kuumailmapallolentäjä, saat omat kuumailmapallolentäjän kauppakortit. Teet joka tapauksessa Lakeside of the Smokies Balloonfest -tapahtumassa, ja lapset keräävät ne pilottitapaamisissa eivätkä toivottavasti vaihda niitä kasvosi edessä. Siellä on myös antiikkitraktoriesitys, viinipuutarha, jossa on Tennesseen viinejä (mukaan lukien mimosa-aamiainen nousun seuraamiseen), elävää musiikkia ja ruoka-autot. Ai niin, ja ilmapallomatkoja, kytkettynä ja kytkemättömänä, upeiden maisemien kera.
Pääsymaksu: $10-$25

Eri paikkoja
Joulukuun läpi

Melkein jokaisessa kuumailmapallofestivaalissa on ilmapallon hehkutustapahtuma, jossa ilmapallot on kiinnitetty maahan ja valaistu sisältä, muistuttaen maagisia kelluvia tulikärpäsiä. Mutta Balloon Glow Tourilla se on päätapahtuma. Tänä syksynä se kulkee kaupunkien kuten St. Louis, MO (2.–5. syyskuuta), Pittsburgh, PA (9.–11. syyskuuta), Rockingham, NC (16.–18. syyskuuta) ja Raleigh, NC (23.–25. syyskuuta). vuoden loppuun asti (katsoverkkosivustonähdäksesi, tuleeko se lähellä olevaan kaupunkiin). Ilmapallon hehkun lisäksi tarjolla on kytkettyjä kuumailmapallomatkoja, pompputalo sekä päivityksiä samppanjapaahtoleipeille. Tee siitä treffi-ilta: Kynttilänvalon tavoin ilmapallon hehkuvalo on melko romanttinen ja imarteleva. Tai niin kuulemme.
Pääsymaksu: $10-$25

Haluatko lisää Thrillistiä? Seuraa meitäInstagram,Viserrys,Pinterest,YouTube,TikTok, jaSnapchat!

(Video) [4K] Xbox Games Showcase + Starfield Direct

Vanita Salisburyon Thrillist's Senior Travel Writer. Ammattivinkki, jos lähdet kuumailmapallolennolle (jonka hän oppi kantapään kautta): varmista, että puhelinkotelossasi on rannehihna.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Tish Haag

Last Updated: 03/05/2023

Views: 6279

Rating: 4.7 / 5 (47 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Tish Haag

Birthday: 1999-11-18

Address: 30256 Tara Expressway, Kutchburgh, VT 92892-0078

Phone: +4215847628708

Job: Internal Consulting Engineer

Hobby: Roller skating, Roller skating, Kayaking, Flying, Graffiti, Ghost hunting, scrapbook

Introduction: My name is Tish Haag, I am a excited, delightful, curious, beautiful, agreeable, enchanting, fancy person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.