4 edullista tapaa asentaa matala hiekkapistekaivo (2023)

Hiekkapistekaivo on edullinen tee-se-itse-kaivo veden ottamiseen 10–30 metrin syvyydeltä.

Kotitalouttajat, maanviljelijät ja karjankasvattajat asentavat hiekkapistekaivoja päästäkseen pois kunnallisista vesistä tai päästäkseen korkealle pohjavedelle verkon ulkopuolella.

Toiset haluavat asentaa hätävarakaivon siltä varalta, että kunnalliset tarvikkeet vaarantuvat.

Minun tapauksessani minulla ei ole budjettia asentaa kalliita ammattilaisten kaivoja, mutta tarvitsen luotettavan vesihuollonteepuutarhani.

Tehtyäni paljon tutkimusta olen jakanut hiekkapistekaivoprojektin kahteen vaiheeseen: 1. kaivon kaivaminen/uppoaminen maahan ja 2. välineiden kokoaminen veden jakamiseksi kotiin tai kastelujärjestelmään, mikä voi sisältää aaurinkovoimalla toimiva pumppu.

Tänään kerron, mitä olen oppinut kaivon kaivamisesta ja upottamisesta neljällä eri menetelmällä: kairaus, ajaminen, iskuvasara tai suihkutus.

Uskon, että joillekin hankkeen tähän vaiheeseen liittyvä fyysinen työ voi vaikuttaa päätökseen asentaa hiekkapistekaivo.

Aloitetaan kuvauksella siitä, kuinka hiekkapistekaivot toimivat, ja sitten keskustelulla kaivon asentamisen tee-se-itse-tekniikoista. Postauksen loppuun koon listan materiaaleista ja työkaluista, joita tarvitset hiekkapistekaivosarjan kokoamiseen.

Sisällysluettelo

  • Kuinka hiekkapistekaivo toimii?
  • Mistä kaivaa hiekkapistekaivo?
  • Hiekkapistekaivon kairaus
  • Viestiohjaimen käyttäminen hiekkapistekaivon asentamiseen
  • Hiekkapistekaivon jyrsiminen
  • Hiekkapistekaivon suihkuttaminen
  • Mikä on paras tapa asentaa hiekkapistekaivo?
  • Sand Point Well Kit: materiaalit ja kustannukset
  • Viitteet

Kuinka hiekkapistekaivo toimii?

Hiekkakaivo, jota joskus kutsutaan myös ajetuksi pistekaivoksi, toimii kuin iso juomapilli, joka on puukotettu maahan.

Vesi tihkuu luonnollista gradienttia pitkin ympäröivästä maasta oljen alapäähän.

Todellisuudessa hiekkapistekaivo on 5 jalan pituisten galvanoidun teräsputken tai PVC-putken osien kokoonpano, joka on yhdistetty päästä päähän. Siirtääksesi vettä pintaan, imet sitä joko maanpäällisellä kannupumpulla tai imupumpulla tai työnnät sen pintaan maanalaisella uppopumpulla.

Putken koko riippuu tarpeistasi ja budjetistasi, mutta useimmat tee-se-itse-hiekkapisteet ovat halkaisijaltaan rajoitettuja puoleentoista tuumaan tai kahteen tuumaan.

Kaivon kärjessä on karkaistu, kartiomainen käyttöpiste, joka on hieman putkea leveämpi. Kaivopiste (tai ajopiste) on osa, joka on suorassa kosketuksessa maahan, kun upotat kaivon maahan.

Kaivon pisteen välissä ja ennen ensimmäistä kiinteän putken pituutta on kaivon ratkaiseva osa. Tässä osassa on kolme jalkaa pitkä sylinteri kaivosta, jonka ulkovaippa on rei'itettyä terästä ja sisäkerros hienoa lankaa tai verkkoa.

Jos käytät PVC:tä galvanoidun putken sijaan, kaivon seula on rei'itetty putki, jossa on 1–2 millimetriä leveät, kohtisuorat raot.

Pohjavesi kulkee seulan ja verkon – tai PVC:n rakojen – läpi ja suodattaa hiekan ja suuremmat likahiukkaset pois vedestä.

Vesi lakkaa täyttämästä käyttöputkea, kun veden paine on yhtä suuri kuin ilmanpaine. Harvoin vedenpaine on riittävän suuri muuttamaan matalan kaivon arteesiseksi lähteeksi, joka on täynnä pientä vettä.

Mistä kaivaa hiekkapistekaivo?

Hiekkapistekaivot toimivat parhaiten hiekkamaassa tai maaperässä, johon on sekoitettu hiekkaa ja herneenkokoista soraa. Rinteen pohjalla, lähellä lampia tai puroa ja muilla alavilla alueilla on usein matala pohjavesi.

Kallioiset maisemat vaativat suuriporausta tai vesimurtamista, eivätkä ne yleensä sovellu käsityökaluilla kaivettuihin kaivoihin.

Muista myös, että matalassa hiekkakerroksessa oleva vesi voi kokea vuodenaikojen vaihteluita, jotka saavat kaivon kuivumaan, mahdollisesti juuri silloin, kun sitä eniten tarvitset.

Ja pintakontaminaatio voi tunkeutua mataliin kaivoihin, joten ole varovainen välttääksesi paikkoja, joissa on kyseenalainen historia teollisuus- tai maatalousjätteestä.

Toisin sanoen, valitse kaivon sijainti viisaasti ja testaa veden laatu ennen käyttöä.

(Video) Super Mario Maker 2 Story Mode - FULL GAME WALKTHROUGH

Miten saat hiekkapisteen hyvin maahan? Tässä on neljä menetelmää, joita olen tutkinut.

Hiekkapistekaivon kairaus

Jos uskot pohjaveden olevan 20 jalkaa syvä tai vähemmän, voit kaivaa kaivoa varten käsikäyttöisellä kairalla.

Kaira on vaakasuora kahva, joka on yhdistetty putken akseliin, jonka päässä on pari lapion muotoisia teriä. Terät leikkaavat ja keräävät irronnutta maata, kun käännät kahvaa.

Kaivaaksesi syvemmälle, vedä ensin kaira ulos reiästä ja kaada pistokkaat maan päälle. Sitten liität 3/4 tuuman putken jatkeen kairaan ja jatkat kaivamista lisäämällä jatkoja ruuvin akseliin.

Terien välinen rako määrittää porausreiän leveyden. Pienin pari on neljä tuumaa leveä, mutta voit säätää leveyttä viiteen tai kuuteen tuumaan.

Tässä yrityksesi on pyörittää kairaa maan läpi ja nostaa pistokkeiden, jatkoputkien ja ruuvin terien yhteispainoa.

Jos jokainen kauha saa sinut kuusi tuumaa syvyyteen, kaivaaksesi 20 jalkaa syvään pohjaan, sinulla on yhteensä vähintään 40 ruuvin nostoa, ja jokainen kauha vaatii kolmesta kuuteen kierrosta kauhaa kohden.

En ole nähnyt tätä tehneen, mutta ehkä voit käyttää lohko- ja tackle-jalkaa kolmijalkaisessa nostossa nostaaksesi kairan pistokkeiden mukana. Jos ei, sinun täytyy luottaa kokonaan lihasvoimaan porauksen tyhjentämiseksi.

Joka tapauksessa kairaus on paljon työtä.

Milloin kaivon kairaus lopetetaan

Kun kaivaat syvemmälle, tarkista pistokkaiden kosteus. Jos uskot osuvasi vettä kantavaan muodostukseen, pudota painotettu naru porausreikään ja tarkista syvyys.

Kun porareikä osuu veteen, pudotat koottuun kaivoputkeen, seulaan ja kaivoon ja täytät kaivetulla maalla.

Kaivon kairauksen haittapuoli

Yksi tämän tekniikan riski on se, että porareiän seinät painuvat keskelle ennen kaivon asentamista.

Sortunut reikä on arvoton, ellet kaira maata ulos. Ja silloinkin se voi tapahtua uudestaan.

Yksi ratkaisu on asentaa PVC-putkikotelo ennen hiekkapistekaivon asentamista. Vaippa estää porareiän seinien painumisen kaivon ympärille.

Kierrereiän päällystämisen ongelmana on kuitenkin se, että joudut odottamaan kairauksen valmistumista ja sitten luiskahtamaan kotelon sisään ennen kuin tapahtuu luola.

Toisin sanoen pidätä hengitystäsi ja tee se nopeasti!

Viestiohjaimen käyttäminen hiekkapistekaivon asentamiseen

Yksinkertaisin tapa asentaa kaivoputki on pylväsohjain.

Pylväsvääntimet ovat kädessä pidettäviä, suljettuja teräsputkia aidanpylväiden lyömiseen maahan.

Suunnittelussa on vaihtelua, mutta pylväiden ohjaimet ovat vähintään 12 puntaa painavia, ja niissä on kahvat, joilla ohjausputki lyödään pylvääseen tai kaivoputkeen.

Sinun on ruuvattava vetokorkki jokaisen putkiosan yläosaan; muuten tuhoat putken kierteet jyrsiessään pois.

Vaihtoehtoisesti voit käyttää kierreputkiliittimiä käyttökannen ja vaihtaa ne, kun jatkat käyttöputkea.

Kuljettajan lyöminen putkeen on äänekäs ja saa sinut tukkimaan sormesi korviin (kokeile korvatulppia sen sijaan).

(Video) SpaceX Starship Critical Deluge Upgrades Revealed, HLS Prototype Mystery , 200 Falcon 9 Landings

Ja se on uuvuttavaa. Jos esimerkiksi jokainen 5 jalan kaivoputken osa vaatii vähintään yhden voimaniskun tuumaa syvyyttä kohti, 20 jalkaa syvä kaivo kestää vähintään 240 iskua.

Se on paljon nostettavaa painoa ja paljon hakkaamista.

En myöskään ole nähnyt kenenkään käyttävän postajuria PVC-putken asentamiseen. Iskun voima todennäköisesti rikkoisi PVC:n.

Yritä ajaa putki kohtisuoraan veden tasoon nähden maan alle. Suora putki helpottaa pumpun asentamista myöhemmin.

Ei luopuja postiajureilla

Pylväsajurin etuna on, että et kaivaa maata ajettaessa kaivopistettä, joten luolat eivät aiheuta ongelmia.

Huonona puolena on, että jos ajat hyvin putkea, et voi asentaa koteloa. Näet hetkessä, miksi kotelo on hyvä idea monissa olosuhteissa.

Hiekkapistekaivon jyrsiminen

Nokkavasara on tehokas työkalu betonin, asfaltin ja kiven murtamiseen.

Kahden tuuman kaivonterän ollessa asennettuna voit upottaa putken maahan paljon nopeammin kuin lihasvoimalla toimivalla pylväsohjaimella.

Näin esimerkiksi nuoren miehen videovasarassa putoavan yhden jalan syvyyteen alle minuutissa.

Tässäkin on kuitenkin käytettävä galvanoitua putkea, koska PVC-putki katkeaa vasaran voimalla.

Matalassa kaivossa vasaralla pärjää sähköisellä (ei-pneumaattisella) vasaralla, jonka iskuenergia on vähintään 35 jalkaa ja 1000 iskua minuutissa.

Nokkavasaran virran saamiseen voit käyttää 115/120 V AC/DC, 20 ampeerin pistorasiaa tai, jos se toimii verkon ulkopuolella, kaasukäyttöistä generaattoria, jonka teho on vähintään 2 500 wattia.

Pienen kaivoputken asentamiseen ei tarvita raskasta pneumaattista nokkavasaraa.

Jakkavasarat ovat petoja!

Ongelmana on, että ei-pneumaattiset vasarat ovat raskaita. Yksi tutkimani malli painaa 63 kiloa, joten saatat tarvita apua sen kiertelemisessä putkiosaan.

Voit astua tikkaille ja laskea vasaran putkeen mukavalta työskentelykorkeudelta. Pyydä ystävä auttamaan. Ja laita korvasi kiinni.

Nokkavasarat ovat melko edullisia vuokrata. Kun viimeksi tarkistin, he halusivat noin 37 dollaria kolmen tunnin käytöstä. Aikaa riittää kaivon työntämiseen, mutta ei luultavasti puolet siitä, mitä tarvitsisit upottaaksesi sen pylväsajurin avulla.

Muista kertoa vuokraamolle, että olet laittamassa kaivoon, jotta he voivat tarjota sinulle oikean kaivon.

Hiekkapistekaivon suihkuttaminen

Viimeinen tekniikka hiekkapistekaivon asentamiseksi on vesisuihkulla porausreiän tekemiseksi ja putken peseminen maahan.

Jos olet osoittanut virran puutarhaletkusta hiekkaruukuun, olet suihkuttanut porausreiän. Kun puhallat letkua syvemmälle astiaan, maa siirtyy ylös porausreiän seinämää pitkin ja pintaan.

Erona kaivoon on se, että poraamiseen käytetään PVC-pesuputkea, jossa on hammastettu leikkauspää, koska vesi kyllästää ja irtoaa maata.

Täällä ei tarvita korkeapaineista vettä, koska veden pesu- ja hankaustoiminta sekä leikkuupää vapauttaa maan.Pese tylsääon toinen nimi kaivon suihkutukselle.

Putkiavaimella saat kahvan pesuputken pyörittämiseen, kun se uppoaa painonsa alla. Myös jakoavaimeen kohdistuva pieni paine alaspäin auttaa.

(Video) CAMPING in RAIN - Mountain - Roof Tent - Dog

Hiekan ja muiden hienojen hiukkasten palaset liikkuvat pesuputken ulkopuolelle ja pitkin porausreiän seinämää. Jos onnistut, pistokkaat kerääntyvät maan yläpuolelle jalkojesi juureen.

Porareiän syventämiseksi pari pesuputkea, kunnes osut veteen.

Kiinnitä huomiota pistokkaiden rakenteeseen. Monet kaivonkaivurit etsivät suurirakeista hiekkaa ja kaivavat hienojakoisia "sokerihiekkoja", jotka voivat tukkia kaivon.

Lupaava merkki on, kun porareiästä huuhtoutuu vettä kirkkaana ja puhtaana. Jätä pesuputki paikalleen ja anna vedenpinnan tasaantua nähdäksesi missä olet pohjaveden kohdalla.

Pesuputki on kaivon kotelo

Tässä vaiheessa menettely voi vaihdella tee-se-itse-kaivon suihkuttimien välillä.

Jotkut kaatavat bentoniittisavea renkaaseen, joka on pesuputken ja porausreiän seinämän välinen tila. Bentoniitti laajenee jopa 13 kertaa kuivatilavuuteensa verrattuna vedellä kyllästettynä ja täyttää renkaan.

Bentoniitti myös syrjäyttää pistokkaat tehokkaammin kuin pelkkä vesi ja tiivistää putken paikoilleen.

Toiset jättävät bentoniittivaiheen väliin ja laskevat kaivoputken, jossa on seula ja osoittavat kaivon pesuputkeen. Kaada sitten tarpeeksi uima-altaan suodatinhiekkaa (#2-luokan piidioksidihiekkaa) ympäröidäksesi näytön.

Miksi Case a Well

Ja nyt tulee kaivon päällystämisen hyödyllisyys.

Vedä pesuputki ylös vain näytön yläosaan tai noin kolme jalkaa kaivon pisteen yläpuolelle.

Pese allashiekka täyttääksesi ruudun ympärillä olevan renkaan. Allashiekka pidentää näytön käyttöikää suodattamalla hienojakoisia materiaaleja pohjavedestä.

Jätät pesuputken paikoilleen kaivoputken sisällä. Pesuputki toimii nyt kotelona, ​​joka estää luolia likaamasta kaivoa.

Tietysti kaivon putken on oltava pienempi kuin pesuputki. Kuuden, neljän tai kolmen tuuman pesuputkeen mahtuu kahden tai yhden ja neljänneksen tuuman kaivo.

Kaivon viimeistelemiseksi leikkaat maanpäällisen putken seuraavan vaiheen suunnitelmien mukaisesti, kun asennat matalan kaivon pumpun.

Älä muuten sekoita hyvin suihkutustekniikkaa yhteen vaiheeseensuihkupumppujoka on eräänlainen vesipumppu, jonka voit asentaa maan päälle, jos se on tarkoituksenmukaista.

Etkö tarvitse vettä kaivon suihkuttamiseen?

Ihmettelet luultavasti kuinka suihkutat kaivon, jos sinulla ei ole vesihuoltoa. Ja jos sinulla on jo vettä, miksi edes kaivaa kaivoa?

Ensinnäkin maanomistajat kaivavat usein kaivoja täydentämään olemassa olevaa järjestelmää. Esimerkiksi kotitalous, jolla on kunnallisia tarvikkeita, saattaa haluta tee-se-itse-kaivon säästääkseen puutarhan kastelukuluissa. Tässä tapauksessa he suihkuttaisivat kaupungin vettä.

Toiseksi sinun on kuljetettava vettä kaivopaikalle, jos työskentelet etänä ilman vesilähdettä. Asennat sitten bensiinikäyttöisen vedensiirtopumpun kierrättämään vettä kaivon ja säiliöiden välillä, joihin roskat laskeutuvat.

Vedenkierrätysjärjestelmä ei ole niin monimutkainen kuin miltä se kuulostaa, mutta se lisää projektiin toisen kerroksen kustannuksia ja vaivaa. Tutki erilaisia ​​menetelmiä nähdäksesi, voitko toteuttaa tämän.

Mikä on paras tapa asentaa hiekkapistekaivo?

Tässä on yhteenveto erilaisten hiekkapistekaivon asennusmenetelmien eduista ja haitoista.

Kaivon kaivertaminen ja kaivoputken ajaminen ovat fyysisesti haastavin tapa saada kaivo maahan. Näitä kahta menetelmää käyttämällä tarvitset voimaa ja kestävyyttä.

Positiivista on kuitenkin se, että kairaus ja ajaminen vaativat vähiten teknistä osaamista. Joissain tilanteissa voit porata porausreikää päästäksesi alkuun ja viimeistellä sen kuljettajan kanssa.

(Video) ЗАПРЕЩЁННЫЕ ТОВАРЫ с ALIEXPRESS 2023 ШТРАФ и ТЮРЬМА ЛЕГКО!

Ja jos porareikäsi ei romahda, voit asentaa kotelon kairauksen jälkeen ja saada yllä kuvailemani suihkutuksen edut.

Kaivon kärjen lyöminen on nopeaa ja tehokasta, mutta se vaatii jonkin verran käsivarren voimaa ja apua toiselta vahvalta henkilöltä, joka auttaa kiusallisen painon kanssa.

Lopuksi kaivon suihkuttaminen on tehokasta, koska pesuputki suojaa porausreikääsi putoamiselta, kun se uppoaa maahan. Lisäksi sinulta vaaditaan vähemmän fyysistä työtä, koska pesuputki/vaippa uppoaa painonsa alla materiaalien huuhtoutuessa ylös ja ulos.

Minkä tavan valitsetkin hiekkapistekaivon asentamiseen, olet kaivamassa seikkailussa!

Sand Point Well Kit: materiaalit ja kustannukset

Useimmat suuret laatikkoliikkeet myyvät osia hiekkapistekaivosarjaan. Olen kuitenkin huomannut, että Menard's online -sivustolla on kattavin valikoima työkaluja ja materiaaleja tähän projektiin.

Alla on taulukko kustannuksista useimmille kohteille, joita tarvitset hiekkapistekaivon asentamiseen. Kokonaiskustannukset riippuvat valitsemastasi menetelmästä ja asentamiesi kaivopisteiden kokonaismäärästä.

Suihkuttaminen vaatii sekä pesu-/vaippaputken että kaivoputken ja voi siksi olla kallein menetelmä. Pesuputkeen on myös rakennettava korkki, jossa on liittimet vesiletkuja varten. Tämä ei ole vaikea tehdä, mutta se lisää kustannuksia (katso lopussa oleva Viitteet-osio).

Alla olevan taulukon hinnat ovat voimassa kesältä 2022.

TuoteUS $ min-maksimihintaHuomautuksia
Nopea, 36 tuumaa pitkäVähintään 1 kaivopiste vaaditaan.
1-1/4" ruostumaton teräs, 80 meshin seula42–89Tutki ruostumattomasta teräksestä valmistettuja seuloja huolellisesti, koska laatu vaihtelee valmistajan mukaan; Jotkut saattavat syöpyä ja niiden käyttöikä on lyhyempi kuin PVC. Ruostumattomilla seuloilla on kuitenkin enemmän pinta-alaa noin 2 kertaa suuremmalle virtaukselle kuin PVC-kaivopisteissä.
1-1/4″ PVC, viilto9–16Asenna useampi kuin yksi PVC-kaivopiste kompensoidaksesi pienemmän virtauksen kuin terässeulat. Huomaa, että PVC-kaivon kärjet voivat särkyä, kun ne ajetaan tiheään maahan (hiekkainen maaperä on paras).
2″ ruostumatonta terästä, 80 mesh65–83Ei kirjoitusvirhe; 2 tuuman kaivon kärki on suunnilleen sama hinta kuin pienempi halkaisija.
2″ PVC, rako näyttö18-20
Kaivon putkiHinta per pituusYhtä kaivoa kohti tarvitaan jopa 6 putken pituutta.
1-1/4″ x 60″, galvanoitu, ulkokierteet38–46
1-1/4″ x 10′ sch 40 PVC15-18PVC:tä myydään yleensä 10 jalan pituisina, mikä vähentää putkiliittimien kustannuksia.
2″ galvanoidut ulkokierteet60–90
2″ sch 40 PVC18–21
Putkien liittimetHinta per kytkinJokaiselle putken pituudelle tarvitaan vähintään 1 liitin.
1-1/4″ galvanoidut naaraskierteet10-14Teräksiset käyttöpisteet ovat kaivoputkia leveämpiä, joten porausreikään mahtuu putkea leveämmät putkiliitokset.
1-1/4″ PVC, sisällä uppoliitin2–3PVC-käyttöpisteet ovat yhtä leveitä kuin kaivoputki; siksi porausreikään mahtuu vain liittimet, jotka ovat samassa tasossa putken ulkohalkaisijan kanssa.
2″ galvanoitu, sisäkierteet17-30
2″ PVC, sisällä uppoliitin2–3
Muut työkalut ja materiaalitHinta per tuote
PVC sementti7–10Hinta on per sementtipurkki.
Putkimiehen teippi2Hinta per rulla.
Inline takaiskuventtiili28–50Valinnainen, mutta pitää hyvin pohjustettuna käyttökertojen välillä. Vain 1 tarvitaan ja se asennetaan kaivon näytön yläpuolelle. Pitää olla korroosionkestävä.
Putken käyttökorkki11–15Vähintään 1 per työ ja ehkä enemmän, jos korkki tuhoutuu. Käytä vaihtoehtona galvanoitua putkiliitintä, joka kestää vaurioita paremmin kuin korkki.
Käsin pyörivä kaira, vähintään 4" leveä144Akselin päiden tulee olla kierteitetty pidennysten lisäämistä varten. Kaasukäyttöiset kairat voivat toimia, mutta ne eivät välttämättä ole yhtä venyviä syvyyden suhteen.
3/4″, 60″ pitkät galvanoidut putken jatkeet kairan akselille24-36 kpl.Jopa 6 reiän syvyydestä riippuen.
T-pylvään kuljettaja32–50Vain 1 tarvitaan; hinta riippuu kuljettajan painosta.
Putkipihdit15-40Ainakin 1 tarvitaan, mutta 2 on parempi. Kiinnitä jakoavain putkeen maan yläpuolelle, jotta putki ei putoa porausreikään. Hinta riippuu pituudesta ja koosta.
Vasara30-50Löysässä, hiekkaisessa maaperässä voidaan käyttää vasaraa t-pylvään ajurin sijaan. Vain 1 tarvitaan; vähintään 8-lb.
Post hold kaivuri30–60Aloita poraus pylvään reiänkaivurilla ja viimeistele putkikierteellä tai kairalla.

Viitteet

Wisconsinin kaivoa koskevat säännöt.

Minnesotan kaivoa koskevat säännöt.

Yksityiskohtaiset ohjeet suihkusuojuksen ja pesuputken tekemiseen.

Mike Loeb

+ postaukset

Mike kasvattaa ja valmistaa teetä Pohjois-Floridassa, Yhdysvalloissa. Hän on suorittanut ylemmän tutkinnon biologiassa, mikä joskus auttaa valmistamaan parempia teetä.

(Video) ВИЛЬНЮС, в который хочется приезжать. Литва, Балтия. 4K
1. Tulevaisuuden ilmiöt 15.4.2021
(Verohallinto)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Mrs. Angelic Larkin

Last Updated: 28/09/2023

Views: 5719

Rating: 4.7 / 5 (47 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Mrs. Angelic Larkin

Birthday: 1992-06-28

Address: Apt. 413 8275 Mueller Overpass, South Magnolia, IA 99527-6023

Phone: +6824704719725

Job: District Real-Estate Facilitator

Hobby: Letterboxing, Vacation, Poi, Homebrewing, Mountain biking, Slacklining, Cabaret

Introduction: My name is Mrs. Angelic Larkin, I am a cute, charming, funny, determined, inexpensive, joyous, cheerful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.