11 parasta koripallokenkää vartijoille [2023 painos] (2024)

Ei ole kyseenalaista, että tapa, jolla koripalloa pelataan vuonna 2022, muistuttaa vain löyhästi aikaisempiin aikakausiin liittyvää tyyliä. Tämän päivän urheiluvauhdissa tila, monipuolisuus ja taito ovat vallitsevampia kuin koskaan.

Vaikka kaikkien viiden kentällä olevan pelaajan odotetaan nyt pystyvän pelaamaan itselleen ja muille, vartijoilla on silti suurin vastuu ja aktiivisuus.

Suurin osa hyökkäävistä hallituksista alkaa silti pallolla taitavan vartijan käsissä, jonka tehtävänä on lyödä puolustajansa dribblestä tai käyttää asiantuntevasti pick and roll -asettia. Jos he pääsevät kaistalle, heidän on silti navigoitava ympäriinsä ja yli liikenteen, jonka suuremmat pelaajat luovat suojatessaan koria.

Vartijat ovat myös parempia hyppyampujia kuin koskaan ennen, toisin kuin menneet vartijat, joiden ainoana tavoitteena oli saada joukkuetoverinsa mukaan. Tämän seurauksena järjestelmät ovat kehittyneet saadakseen ne avoimemmiksi, kun ne kiertyvät siiven ja perusviivan näyttöjen ympärille.

He tekevät paljon lähtöä, pysähdystä ja sprinttiä saadakseen hyvän laukauksen. Vastustavien vartijoiden tehtävänä on myös jahtaa heidät alas varmistaakseen, että heidän otteluparinsa elämä on vaikeaa.

Vaikka koripallo varmasti testaa jokaisen lattialla olevan pelaajan kestävyyttä ja liikkuvuutta, vartijoilta vaaditut liikkeet ovat edelleen arvaamattomimpia ja äkillisimpiä suhteessa muihin asentoihin. Heille on tärkeää, että heillä on lenkkarit, jotka tukevat heiltä vaadittua monipuolista istutusta, leikkaamista ja kohottamista.

Olemme tutkineet paikan löytääksemme parhaat mahdolliset potkut kunnianhimoisille vartijoille, jotka haluavat menestyä lattian molemmissa päissä.

1. Nike KD 14

Vaikka Kevin Durant on yksi NBA-historian parhaista maalintekijöistä, hänenKD 14 lenkkaritovat loistava vaihtoehto erittäin aktiivisille vartijoille, jotka haluavat vaikuttaa lattiaan.

On epäselvää, kalibroivatko Durant itse ja Nike kengän rakennetta tarkoituksella täydentääkseen aggressiivista yksi ja kaksi -peliä, mutta näyttää siltä, ​​​​että he iskivät kultaa tällä versiolla.

Koripallopelissä on usein tilanteita, joissa jalkasi liukuu ylös tai alas kengän sisällä, mikä voi olla epämiellyttävä tunne. Henkisesti se voi saada pelaajan syrjään ja tehdä hänestä paljon epäröivämpiä tekemään siirtoa vakuuttavasti.

KD 14:t eivät salli tämän tapahtuvan, koska ne säilyttävät kevyen tunteen ja suojaavat jalan keskiosaa hihnalla. On myös sanottu, että kenkä on hieman kapeampi kuin aikaisemmat painokset, mikä lisää yllä olevaa tiukkaa kerrontaa.

2. Nike Kyrie Low 5

Tehokkailta pelaajilta, eliittiampujilta ja sitkeiltä puolustajilta tuotettuja kenkiä analysoidaan alla, mutta katsotaanpa ensin pelaajaa, joka korostaamoitteettomat kahvatosana arsenaaliaan.

Tule sisään Kyrie Irving, jolla on kiistatta vaikuttavin dribbling-sarja, joka on koskaan nähty ammattikentällä. Juuri kun puolustaja luulee saaneensa Irvingin tyrkytyksiä, hän vetää jotain temppupussistaan ​​hämätäkseen vastustajaansa.

Se on toisenlainen tyyli, jota jalkineiden on otettava huomioon, kun otetaan huomioon, että Irvingin kaltainen pelaaja pelaa usein ahtailla kentillä.

Kuten voisi kuvitella, Irvingin tukemissa tennareissa olisi mahtava määrä vetovoimaa hänen vuosien varrella inspiroimien vartijoiden improvisatiiviseen luonteeseen nähden. TheKyrie Low 5 lenkkaritvalitse tämä ruutu, sillä se toimii hyvin sekä sisä- että ulkotiloissa.

Ne ovat hieman kalliita, mutta ovat hyvä valinta pelaajille, jotka viihtyvät liikenteessä.

3. Under Armour Curry 7

11 parasta koripallokenkää vartijoille [2023 painos] (3)

Under Armour Miesten Curry 7 -koripallokenkä

Maksimaalista arvaamattomuutta varten ohjelmoitu kevyt, tarkasti istuva Curry 7 kehitettiin auttamaan Stepheniä optimoimaan suoritustaan ​​kentällä.

Tarkista hinta Amazonista

Vaikka Curryn lenkkarisarjan yhdeksäs painos (katso alla) on erinomainen valinta vartijoille,seitsemäs julkaisuon myös vahva valinta.

Arvostelut osoittavat, että tällä tuotteella on erinomainen pito, mikä auttaa pelaajia, jotka käyttävät hyväkseen aloitus- ja pysäytysliikkeitä sekä nykiviä epäröintiliikkeitä. Räjähtäminen pois jaloistasi näissä potkuissa saa sinut vanteeseen innolla.

Curry 9:n tapaan myös Curry 7:n tulee ollamurtautunut sisäänennen optimaalisen suorituskyvyn saavuttamista. On hyvä idea käyttää niitä ampumisen tai kevyen lenkkeilyn aikana ennen kuin siirrät ne tärkeisiin peleihin.

4. Nike PG 4

Koko NBA-uransa ajan Los Angeles Clippersin swingimies Paul George on tunnettu yhtenä NBA:n lahjakkaimmista kaksisuuntaisista pelaajista.

Vaikka hänen hyökkäävä taitosarjansa ei välttämättä aina sovi prototyyppivartijan tasolle, hänen kyvykkyytensä puolustautua vuosien varrella tarkoittaa sitä, millaista sivuttaista nopeutta vartijat tarvitsevat pysyäkseen ottelunsa edessä.

George on loistanut puolustuksessa vaikuttavalla siipien kärkivälillä ja pituudella, mutta myös sillä, että hän on pystynyt pysymään miehensä ja korin välissä. Tuntuu hieman oudolta sanoa, muttaPG 4:tmelkein tiedät kuinka kovasti työskentelet puolustuspäässä, ja haluat antaa jaloillesi sen tarvitseman hapen tunteakseen olonsa mukavaksi ja kohdistaa säälimätöntä painetta.

Verkko antaa kengän hengittää, mikä tekee siitä mukavan vaihtoehdon täyspitkiin peliin tai jos sinua pyydetään pelaamaan raskaita minuutteja.

5. Adidas Gimme 8

Samalla kun olemme tarkastelleet Stephen Curryn julkaisemia potkuja maailmanpelaajana, jolla on ääretön ampumarata, on järkevää tarjota vaihtoehtoinen lenkkari toiselta pelaajalta, joka voi valaista sen kaukaa.

Damian Lillard on yksi tämän päivän liigan tappavimmista maalintekijöistä, ja hän voi vetää dribbleen ja nousta näytöiltä antamaan puolustajille istuntoja.

Dame 8 on loistava kenkä, joka pelaa hyvin riippumatta siitä, missä toiminta tapahtuu. Lillard on kotoisin Oaklandista ja vietti paljon lapsuuspäiviään leikkikenttiä repimässä.

Tämä kenkä on siksi kiitettävä vaihtoehto ulkokilpailuihin, mikä on oodi Portland Trail Blazersin tähden taustalle.

Tämän kengän jalkaterä on suhteellisen ohut, mutta kantapää vaimentaa hyvin iskuja.

6. PUMA Clyde Hardwood

11 parasta koripallokenkää vartijoille [2023 painos] (6)

PUMA Clyde Hardwood Koripallolenkkarit

Walt Clyde Frazierin ja Puma Hoops -teknologian inspiroima vintage-ulkoasu, kuten Profoam mielettömän energianpalautuksen saavuttamiseksi, jalkaterän nauhat vertaansa vailla olevaa vakautta varten ja puhdas, vintage-vaikutteinen muotoilu, nämä potkut ovat yhtä mukavia pelissä kuin jälkikäteenkin. pelin puristin.

Tarkista hinta Amazonista

Vaikka nykyiset pelaajat vetoavat nykyisten tähtien tennareihin, markkinoilla on muitakin vaihtoehtoja, jotka ovat saaneet alkunsa useita sukupolvia aikaisemmin.

Vaikka on tärkeää ottaa huomioon, että vuoden 2022 koripallo on kehittynyt ajan mittaan, Hall of Famen vartijan antama palaute siitä, mitä kengän tulisi asettaa etusijalle, voi silti auttaa yritystä luomaan kannattavan tuotteen tänään.

Näin on asian laitaPUMA Clyde, jotka ovat saaneet inspiraationsa New York Knicksin entisestä maalivahti Walt “Clyde” Frazierista. Vaikka hän ei ole pelannut NBA-ottelussa vuoden 1979 jälkeen, hän on legenda New Yorkin NBA-mestaruuden johdosta 1970-luvulla, ja hän on pysynyt muotiyhteisön pilarina myös lähetystoiminnan harjoittajana.

Nämä lenkkarit tarjoavat erinomaisen vakauden, ja niissä on klassisen näköinen muotoilu. Nämä matalat topit tunnetaan myös kestävyydestään, ja niiden pitäisi olla luotettavia niittejä lukemattomissa koripallopeleissä.

7. Nike PG5

Toinen Paul Georgen kengistä on listallammePG 5:tovat myös mainitsemisen arvoisia. Päälliset tai kengän osa, joka peittää jalan etuosan (mukaan lukien varpaat) ovat huomionarvoisia tässä versiossa.

Vaikka monet kengät keskittyvät yksinomaantukiPG 5:t ottavat myös päälliset huomioon luomalla pehmusteen käyttämällä paineilmaa. Niillä on myös hyvä vetovoima, mikä on välttämätöntä nopeamman kilpailun pitämiseksi.

Ihannetapauksessa näitä tennareita käytetään ensisijaisesti sisäpeleissä, koska ne eivät sovellu ihanteellisesti ulkopinnoille, kuten betonille.

8. LeBron 19 Low

Vihdoinkin saavumme yhden NBA:n suurimmista kyvyistä suunnittelemiin potkuihin. LeBron Jamesin koon, voiman, nopeuden ja ketteryyden yhdistelmä on toisin kuin melkein mikään fanit, joita fanit ovat koskaan nähneet liigan historiassa, ja hänen pelityylinsä laittaisi kaikki lenkkarit koetukselle.

Tätä silmällä pitäen lenkkareissa, joihin James on pukeutunut, tulee todennäköisesti olemaan suojat ja ne osoittavat eteenpäin. LeBron 19 Low -kenkä keskittyy mukavuuteen ja tarjoaa erityisesti lisäpehmusteen kantapään alueelle.

Nämä ovat kengät, jotka ovat myös kevyitä eivätkä jumita sinua, kun saat joukkueesi hyökkäyksen korkealle.

Linkki Niken hinnan tarkistamiseen

9. Puma Fusion Nitro

Puma esiintyy listalla toisen kerran, tällä kertaa sen kanssaFusion Nitro -lenkkarit. Vaikka se ei välttämättä liity mihinkään tiettyyn pelaajaan, siinä on joitain vankkoja teknisiä puolia, joiden avulla vartija voi pelata parhaansa silloin, kun sillä on eniten merkitystä.

Fusion Nitro on yksi markkinoiden mukavimmista kengistä, koska sen välipohjassa on Nitro-vaahtoa, joka antaa pehmeän tunteen jalan keskellä.

Thevetolenkkarit sekä sen pitkäkestoinen kestävyys tekevät tästä edullisen ja luotettavan vaihtoehdon vartijalle.

10.Under Armour Curry 9

Vaikka NBA-pelaajat ovat käyttäneet lenkkarimerkkejä nimessään auttaakseen kasvattamaan identiteettiään yleisön kanssa, kenties kenelläkään pelaajalla ei ole käytännöllisempää suhdetta kenkiinsä kuin Stephen Currylla.

On pitkälti unohdettu, että ennen kuin liigan kaikkien aikojen johtava kolmen pisteen heittäjä nousi legendaariseen asemaan, hänen oli vaikea pysyä kentällä nilkkavammojen vuoksi.

Tämä mielessä pitäen lenkkarit, joihin Curry ja hänen tiiminsä allekirjoittavat, pitäisi tukea nilkkaa ja suojata iskuilta. Hänen julkaisunsa tunnetaan tästä, eikä hänen linjansa yhdeksäs versio eroa toisistaan.

Arvostelut näyttävät osoittavan, että lenkkari saattaa olla hieman tiukka oston alussa, mutta mukautuu nopeasti jalkasi muotoon ja tarjoaa vaikuttavan pehmusteen.

Kengässä on kantapään pudotus, joka tehostaa hieman tehostusta vaativan suojuksen puhkeamista, ja välipohja, joka on tarpeeksi tukeva kestämään kovia kasveja ja suunnanmuutoksia.

Linkki Under Armourin hinnan tarkistamiseen

11. New Balance Two WXY V2

Täydennämme listaamme New Balance Two WXY V2:lla. Se on suupala sanoa, mutta tennarien vetovoima voidaan tiivistää hieman ytimekkäämmin.

Tämän koripallokengän avulla vartija voi nopeasti lisätä vauhtia, koska kenkään sisällytetty vaahto antaa pelaajan tunkeutua eteenpäin välittömästi.

Sen ulkopohja on muotoiltu mittareiden perusteella, jotka mahdollistavat kengän pidon kriittisinä hetkinä.

Linkki hinnan tarkistamiseen uudessa saldossa

11 parasta koripallokenkää vartijoille [2023 painos] (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kerri Lueilwitz

Last Updated:

Views: 6399

Rating: 4.7 / 5 (67 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kerri Lueilwitz

Birthday: 1992-10-31

Address: Suite 878 3699 Chantelle Roads, Colebury, NC 68599

Phone: +6111989609516

Job: Chief Farming Manager

Hobby: Mycology, Stone skipping, Dowsing, Whittling, Taxidermy, Sand art, Roller skating

Introduction: My name is Kerri Lueilwitz, I am a courageous, gentle, quaint, thankful, outstanding, brave, vast person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.