10 vaikuttavinta NBA-tulokasta kaudelle 2021–22 (2024)

NBA:n esikausi alkoi sunnuntai-iltana, ja muutaman tulokkaan odotukset ovat jo korkealla. Sen jälkeen kun Detroit päätyi vedonlyönnissä ykköseksi,Männät kerrotaan myyneen yli 700 000 dollaria lippuja tulevalle kaudelleoletuksen kanssaCade Cunninghamolisi väistämättä matkalla sinne.

"Se on hullua, ja kiitos teille kaikille, että halusitte tulla katsomaan minua pelaamassa."Cunningham sanoi mediapäivänä."Olen innoissani voidessani pelata kaupungissa, joka on innoissani siitä, että olen täällä."

TheHouston Rockets olivat suuria voittajia luonnosiltanaJalen Green,Alperen SengunjaJosh Christopherja tällä nuorella, urheilullisella joukkueella on paljon luottamusta tulevaan kauteen.

"Uskon, että voimme kilpailla jokaisen NBA-joukkueen kanssa."Green sanoi."Olemme nuoria, nopeita ja lahjakkaita, ja pystymme työntämään pallon kentälle."

Tässä on katsaus kymmeneen tulokkaaseen, joilla voi olla välitön vaikutus joukkueisiinsa NBA-kaudella 2021-22.

10 vaikuttavinta NBA-tulokasta kaudelle 2021–22 (1)

Cade Cunningham, Detroit Pistons

Luonnospaikka: nro 1

Cunningham on fyysisesti valmiin vartija tässä alokasluokassa 6 jalkaa 7, 220 puntaa painaen. Hänellä on loistava kenttänäkemys ja hän on ilmiömäinen syöttäjä, mikä lupaa hyvää Pistonsin siivelleSaddiq Bey, joka johti viime kaudella kaikkia tulokkaita 3 pisteen laukauksissa. Tässä nuoressa ytimessä, jota Pistons rakentaa alusta alkaen, on paljon mistä pitää.Killian Hayes, vaihtuva, vasenkätinen vartija, joka pelasi vain puolet viime kaudesta loukkaantumisen vuoksi, on palannut ja täydellä voimalla.Isaiah Stewartnäyttää siltä, ​​että hän lisäsi hieman ylimääräistä lihasmassaa offseasonin aikana ja oli yksi itäisen konferenssin parhaista levypallon pelaajista viime kaudella. Cunningham on täydellinen pala tähän palapeliin, joka voi auttaa Detroitia palaamaan pudotuspeleihin ensimmäistä kertaa kolmeen vuoteen.

Cunningham ei ole vielä iskenyt Pistonsin kentälle nilkkavamman vuoksi. Joukkue ei ole ilmoittanut hänen aikajanaansa.

Jalen Green, Houston Rockets

Luonnospaikka: nro 2

Green on yksi vaarallisimmista pelaajista avoimella kentällä ja hänellä on hyvä kehonhallinta reunan ympärillä. Ylioppilaana Greenillä ei ollut ongelmia päästä kaistalle milloin tahansa. Kun hän päätti luopua yliopistosta ja liittyä G League Ignite -tiimiin, hänen täytyi sopeutua ja työskennellä ulkopelin ja laukausten valinnan parissa. "Tunnen itseni paljon itsevarmemmaksi ampuessani palloa nyt ja antamassa pelin tulla luokseni sen sijaan, että yrittäisin pakottaa laukausta kaistalle tai päästä reunaan", Green kertoi Yahoo Sportsille elokuussa.

Cunningham ja Green liitetään yhteen urallaan sen jälkeen, kun he ovat nousseet sijalle 1 ja 2 samalla tavallaTrae YoungjaLuka Doncicon linkitetty vuoden 2018 luonnosluokasta. Cunninghamin peliä on verrattu Donciciin, kun taas jotkut uskovat, että Green voisi lopulta olla tämän draft-luokan suurin tähti.

Epäilemättä on kasvukipuja tälle nuorelle Rockets-joukkueelle, mutta Greenin jaKevin Porter Jr.takakentällä tulevaisuus näyttää valoisalta Houstonissa. Green ja Porter Jr. tekivät yhdessä 37 pistettä 27 minuutissa Rocketsin ensimmäisessä esikauden ottelussa.

Tämä sisältö ei ole saatavilla tietosuoja-asetustesi vuoksi.

Päivitä asetuksesi tänne nähdäksesi ne.

Scottie Barnes,Toronto Raptors

Luonnospaikka: nro 4

Barnes pelasi lukion hyökkääjän asemasta vartijaksi yhden vuoden aikana Florida Statessa. 6-jalkainen 7 tee-se-all-pelaaja on asemattoman koripallon määritelmä. Alkukauden debyyttinsä hän teki 13 pistettä, yhdeksän levypalloa ja kuusi syöttöä 24 minuutissa. Hän antoi Toronton faneille välähdyksen tämän kauden tulevaisuuteen, kun hän otti Danny Greenin pois dribblestä avaimen yläosassa ja lopetti hirviödunkilla. Barnes tuo energiaa joka kerta, kun hän astuu kentälle, ja voi olla tämän kauden vuoden tulokkaan valinta.

Tämä sisältö ei ole saatavilla tietosuoja-asetustesi vuoksi.

Päivitä asetuksesi tänne nähdäksesi ne.

Cameron Thomas, Brooklyn Nets

Luonnospaikka: nro 27

Thomas johti SEC:tä maalinteossa yhdellä kaudellaan LSU:ssa ja oli myös paras maalintekijä kesäliigassa Las Vegasissa, jossa hän teki keskimäärin 27 pistettä neljässä pelissä. NBA-partiomiehet tiesivät Thomasin ampuvan, mutta hänen keskialueen pelinsä ja tapa, jolla hän päätyi reunaan, teki hänestä yhden kesäliigan parhaista pelaajista. Jopa ladatussa Nets-joukkueessa Thomas näki varhaiset minuutit, jos hän jatkoi ampumistaan ​​itsevarmasti ja laittoi pallon vanteeseen ollessaan kentällä aikaisin. Se on ammuskelijoiden liiga, ja Nets on saattanut saada vedon.

Jatkuvan Kyrie Irvingin kanssarokotussaaga, Thomas voisi nähdä enemmän minuutteja kauden alussa.

10 vaikuttavinta NBA-tulokasta kaudelle 2021–22 (2)

Evan Mobley, Cleveland Cavaliers

Luonnospaikka: nro 3

Mobley on 7-jalkainen keskus, jonka siipien kärkiväli on 7-5 ja joka pystyy käsittelemään palloa kokoonsa nähden erittäin hyvin. Hänen monipuolisuutensa ja korkea koripallon älykkyysosamääränsä voivat päätyä määrittelemään uudelleen, miltä nykyajan NBA-keskukset näyttävät. Mobleyn jalkatyöskentely pylväässä on hyvä, mutta se on myös uhka laidalle, kun se ottaa pelaajia pois tiputtelusta. Puolustuksessa hän on yksi parhaista laukausten estäjistä tulokasluokassa, ja hän laukoi keskimäärin kolme blokkia per ottelu yhden USC-kauden aikana ja kaksi lohkoa peliä kohti kesäliigassa. Hänen täytyy lisätä painoa runkoonsa ja vahvistua, mutta Mobleyn ja Jarrett Allenin etukenttäkaksolla on paljon faneja, jotka ovat innoissaan kaudesta.

Chris Duarte, Indiana Pacers

Luonnospaikka: nro 13

Useimmat NBA-joukkueet arvostavat luonnostaan ​​korkealla iän yläpuolella, mutta Phoenix Sunsin siiven Cameron Johnsonin varhainen menestys on alkanut muuttaa tätä tarinaa. Johnson oli nelivuotinen pelaaja yliopistossa ja oli yksi vanhimmista pelaajista vuoden 2019 draftissa, kun Suns valitsi hänet 9. sijalle. Pacers sai tämän draft-luokan ”Cameron Johnsonin” Duarten kanssa, ja näiden kahden pelaajan välillä on paljon yhtäläisyyksiä. Molemmat ovat vahvoja ampujia 3 pisteen päästä ja poikkeuksellisia avoimessa kentällä. Duarte teki keskimäärin 18,3 pistettä ja laukoi 48 % kolmesta yli seitsemästä yrityksestään neljässä kesän liigaottelussaan. Hän on pelaaja, jonka Pacers voi liittää heti.

Duarte näytti äärimmäisen mukavalta kentällä ensimmäisessä NBA-esikausiottelussaan. Hän johti Pacersia 15 pisteellä 19 minuutissa 125-104-tappiossa New York Knicksille tiistai-iltana.

Bones Hyland, Denver Nuggets

Luonnospaikka: nro 26

Pistevahti Jamal Murray on poissa tammi-helmikuuhun asti toipumassa repeytyneestä ACL:stä, mikä avaa oven varhaiselle peliajalle Hylandille. Myös Monte Morris ja Facundo Campazzo jakavat minuutteja johtovartijan paikalla. Ensimmäisessä preseason pelissä Hyland ja Campazzo jakoivat takakentän jaoli jännittäviä näytelmiä siirtymävaiheessa. Entinen VCU-vartija teki 19 pistettä 24 minuutissa yhden pisteen tappiossa Los Angeles Clippersille ja hänellä on korkeat odotukset ensimmäiselle vuodelleen. Hän tuntee olonsa mukavaksi pelaamalla hallitsevan MVP:n Nikola Jokicin rinnalla.

"Pelasimme yhdessä avoimella kuntosalilla, emmekä hävinneet viiteen otteluun. Se ei ollut reilua, se näytti [NBA] 2K:lta."Hyland sanoi."Voit vain kertoa yhteyden, joka meillä oli, ja napsautimme heti. Ja sitten he laittoivat minut toiseen joukkueeseen, koska se oli meille liian helppoa, suoraan sanottuna. Mutta vain pelaten hänen kanssaan ja katsoessani häntä liigassa, tiedän, missä hän pitää paikoistaan ​​lattialla, ja opin häneltä paljon."

Jalen Johnson, Atlanta Hawks

Luonnospaikka: nro 20

Johnson pelasi vain 12 minuuttia esikausidebyyttissään maanantai-iltana, mutta 6 jalkaa 8:n siivessä oli paljon tykättävää, kun hän pelasi aloittelijan pistevahti Sharife Cooperin kanssa. Johnson pystyy vartioimaan paikkoja yhdestä neljään ja osoitti olevansa mukavapuolustaa palloseulaa ja pelata pelejä reunalla7 jalan siipivälinsä kanssa. Hawksilla on paljon syvyyttä siivessä, mutta kokonsa ja urheilullisuutensa vuoksi Johnson voisi pelata neljällä tai viidellä pienpallokokoonpanossa ja auttaa tätä Hawks-joukkuetta palaamaan itäisen konferenssin finaaliin.

Tämä sisältö ei ole saatavilla tietosuoja-asetustesi vuoksi.

Päivitä asetuksesi tänne nähdäksesi ne.

Davion Mitchell, Sacramento Kings

Luonnospaikka: nro 9

Mitchell on alokasluokan paras pallopuolustaja ja aiheutti tuhoa jokaiselle kesäliigan vartijalle. Kingsillä oli jo syvä tausta De'Aaron Foxin, Buddy Hieldin ja Tyrese Haliburtonin kanssa ennen Mitchellin lisäämistä, mutta Sacramento ei voinut siirtää entisestä Baylor-vartiosta, kun tämä putosi sijalle 9. Kings oli yksi NBA:n huonoimmista puolustavista joukkueista viime kaudella ja hyötyy Mitchellin virtauksen katkaisemisesta.

Kings on 2-0 aloittaakseen esikauden, ja vaikka Mitchell ei ole ensisijainen maalintekijä, hänen vaikutuksensa tuomioistuimeen on ilmeinen. Hän sijoittui +20 plus-miinus ensimmäisessä pelissään Sunsia vastaan ​​ja hänellä oli kaksi syöttöä.

Alperen Sengun, Houston Rockets

Luonnospaikka: nro 16

Sengun teki läsnäolonsa kesäliigassa tekemällä keskimäärin 14,5 pisteen ja 10,8 levypallon tuplatuplan ottelua kohden. Hänen monipuolisuutensa tekee hänestä kolmen tason uhkan hyökkäyksessä ja hänen 6 jalkaa 11 runkonsa antaa Houstonille jonkin verran kokoa puolustuslinjalla. Hän on osoittanut välähdyksiä siitä, että hän on todellinen osa Rocketsin tulevaisuutta, kun franchising-sarjan uudelleenrakentaminen jatkuu tällä kaudella. Sengunilla on todella luonnollinen pelitunnelma ja hän on jo alkanut rakentaa kemiaa joukkuetoveriensa kanssa kentän ulkopuolella.

Tämä sisältö ei ole saatavilla tietosuoja-asetustesi vuoksi.

Päivitä asetuksesi tänne nähdäksesi ne.

Kunniamaininta

Jonathan Kuminga, Golden State Warriors

Luonnospaikka: nro 7

Sesongin ulkopuolella spekuloitiin, millaisia ​​liikkeitä Warriors tekisi kahdella lottovalimillaan. Säilyttäisivätkö ne niitä? Kenet he laatisivat? Vastaus oli 18-vuotias Kuminga, joka on kotoisin Kongon tasavallasta. Kuminga on yksi alokasluokan nuorimmista pelaajista, mutta hänellä on kaikki fyysiset työkalut vaikuttaakseen tähän kokeneeseen Warriors-joukkueeseen.

6-jalkainen 7-siipi keräsi keskimäärin 17,4 pistettä viiden kesän liigaottelun aikana ja osoitti pelintekokykyään joukkuetovereilleen.Tulee joitain kasvukipuja ja säätöjä, jotka hänen on tehtävä puolustuksessa, mutta se on odotettavissa kaikilta aloittelijoilta. Päävalmentaja Steve Kerr näkee jo varhaisia ​​välähdyksiä siitä, millainen lisäys Kuminga voi olla tälle veteraani Warriors -joukkueelle.

"Riimauksessa [lauantai] hän teki kaksi tai kolme kaunista potku- ja potkusyöttöä, joita et ehkä välttämättä odota näkevänsä nuorelta mieheltä."Kerr sanoi."Hän on valtavan lahjakas, nuori kaveri."

10 vaikuttavinta NBA-tulokasta kaudelle 2021–22 (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Margart Wisoky

Last Updated:

Views: 5421

Rating: 4.8 / 5 (58 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Margart Wisoky

Birthday: 1993-05-13

Address: 2113 Abernathy Knoll, New Tamerafurt, CT 66893-2169

Phone: +25815234346805

Job: Central Developer

Hobby: Machining, Pottery, Rafting, Cosplaying, Jogging, Taekwondo, Scouting

Introduction: My name is Margart Wisoky, I am a gorgeous, shiny, successful, beautiful, adventurous, excited, pleasant person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.